Shadow

Paul Pogbas bror, Mathias, siktet for påstått utpressingsforsøkPaul Pogbas bror er siktet av franske myndigheter i forbindelse med et påstått organisert væpnet utpressingsforsøk mot Juventus-midtbanespilleren, har kilder fortalt ESPN.

Mathias Pogba vil bli holdt i fengsel mens han venter på en avgjørelse fra dommeren om kausjon. Nyheten kommer etter at han onsdag ble tatt i politiets varetekt etter å ha presentert seg for etterforskere i Paris.

Tre andre personer ble også varetektsfengslet i forbindelse med etterforskningen, sa kilder.

Mathias Pogba har nektet for å ha deltatt i utpressingsforsøk mot broren. Mathias Pogbas advokat, Richard Arbib, sa i en uttalelse forrige uke at hans klient ønsker «mer enn noe annet» for å lette situasjonen med broren.

Påtalemyndigheten i Paris åpnet i forrige måned en etterforskning av påstander om at Paul Pogba – som scoret et av Frankrikes mål i VM-finalen i 2018 – var målet for et utpressingskomplot av broren og barndomsvennene som krevde 13 millioner euro (13 millioner dollar). ) fra han.

Saken ble offentlig etter at Mathias Pogba truet med å dele «eksplosive avsløringer» om sin bror og Frankrike-stjernen Kylian Mbappe.

Mathias Pogba hadde en beskjeden fotballkarriere som spiss med lavere lag i England og andre europeiske land.

Informasjon fra Associated Press ble brukt i denne rapporten.Kilde