Shadow

Overfør Talk Man City for å blokkere Real Madrids Haaland-plan


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP HISTORIE: Man City stopper Real Madrids tømming for Haaland

Real Madrid ønsker å signere Erling Haaland fra Manchester City ved å bruke en frigjøringsklausul som vil bli aktiv i 2024, men Premier League-mesterne vil ha som mål å forpurre planen.

I følge El Chiringuito TV, den 22 år gamle spissen kan signeres for €200 millioner i 2024 på grunn av en klausul som ble forhandlet frem i kontrakten hans da han kom til City fra Borussia Dortmund for €60 millioner i sommer.

Mundo Deportivo avslører imidlertid at Pep Guardiolas side allerede jobber med et trekk for å gi Haaland en ny avtale som vil annullere den fremtidige klausulen. Gitt at han tjener rundt 375 000 pund per uke, kan det hende at Citizens må gjøre Norge til sin høyeste inntekt hvis de skal overtale ham til å bli.

Haaland scoret et hat-trick mot Manchester United på søndag for totalt 14 mål på bare åtte kamper så langt, bare ni er redde for å utligne fjorårets gullstøvelvinner.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

LIVE BLOGG

10.45 BST: Rafael Leao sier han føler seg viktig i AC Milan midt i rapporter om at Chelsea ikke har gitt opp håpet om å signere ham.

Leao (23) er under kontrakt med AC Milan til juni 2024 og er angivelig i samtaler om å signere en ny langsiktig avtale, mens klubben skal ha avslått et tilbud på 80 millioner euro fra Chelsea i overgangsvinduet om sommeren.

“Det var ikke lett å ankomme Milano klokken 19, men jeg kunne ikke gå glipp av muligheten klubben ga meg,” Leao, som ble med Rossoneri fra Lille i en overføring på 29 millioner euro i 1019, fortalte Sky Italia. “Klubben har alltid overført til meg at de ikke hadde noen intensjon om å selge meg fordi de tror på meg.

“Tilliten gitt av Milan har hjulpet meg til å vokse og forbedre meg. Jeg føler at jeg er en verdifull ressurs for denne klubben og laget.”

Leao har scoret fire mål og satt opp ytterligere syv på ni kamper for Milan denne sesongen, og trener Stefano Pioli ser ikke at Portugal-spissen forlater med det første.

“Leao spiller bra i den italienske ligaen, og han er glad for det,” sa Pioli. – Jeg tror det er det viktigste.

10.19 BST: Det melder Fabrizio Romano at Real Madrid skal forlenge Karim Benzemasin kontrakt frem til juni 2024.

Benzema (34) har en avtale som går ut i 2023 og scoret 30 mål forrige sesong, med fire av syv kamper så langt denne kampanjen.

Den franske internasjonale spissen er storfavoritt til å vinne Ballon d’Or i år og vil bli belønnet med nye vilkår.

09.50 BST: Barcelona-målet Martin Zubimendi er håpefulle om å signere en ny langtidskontrakt med Real Sociedad.

Zubimendi, 23, anses av Barca som den ideelle kandidaten til å erstatte veteran midtbanespiller Sergio Busquets.

Busquets (34) har ikke signert en kontraktsforlengelse med Barca, og avtalen hans avsluttes neste sommer. Med Barca blant klubbene som er interessert i Zubimendi, kommer det baskiske antrekket angivelig til å tilby spilleren en ny avtale som vil se ham bli en av de best betalte spillerne i klubben, samtidig som han øker frigjøringsklausulen, som nå er satt til €60 millioner .

På spørsmål om å signere en ny avtale med La Real, sa Zubimendi: “Jeg håper det. Sannheten er at det er en veldig god forståelse med klubben, det vil bare være et spørsmål om tid.”

Zubimendi er under kontrakt med det baskiske antrekket til juni 2025 og har spilt åtte kamper for La Real denne sesongen.

09.21 BST: Club Brugge-spiss Ferran Jutgla sier at han ikke har noen harde følelser overfor tidligere klubb Barcelona, ​​og utelukker ikke en retur til Camp Nou i fremtiden.

Jutgla kom til Brugge i sommer i en overgang på 5 millioner euro fra Barca. Et ungdomsprodukt fra La Masia, 23-åringen har scoret seks mål i den belgiske ligaen og to i Champions League, inkludert i tirsdagens 2-0-seier mot Atletico Madrid.

“Jeg skylder alt til Barca fordi det har tillatt meg å være der jeg er akkurat nå,” sa han El Larguero. “Jeg ønsker det beste for Barca. Jeg følger bare min vei. Jeg kom hit med ivrig etter å vokse og lære. Jeg vet at hvis jeg jobber hardt, hvis jeg er disiplinert og gir alt, vil gode ting skje. “

På spørsmål om han vil vurdere en retur til Barca en dag, sa han: “Jeg er fokusert på nåtiden og i fremtiden vet man aldri. Vi liker alle å spille og føle oss verdsatt. Jeg føler meg verdsatt her.”

08.43 BST: Bayer Leverkusen vurderer å sparke manager Gerardo Seoane og ser på å ansette Xabi Alonso som hans erstatter, har kilder fortalt ESPNs Alex Kirkland og Rodrigo Faez.

Seoane skal ha ansvaret for Leverkusens Champions League gruppe B-kamp med FC Porto på tirsdag, men fremtiden hans er usikker etter en dårlig start på Bundesliga-sesongen med klubben på 17. plass etter å ha hentet fem poeng på åtte kamper.

Alonso har vært uten jobb siden han forlot Real Sociedad B i mai etter tre vellykkede år i ledelsen. Kilder sa til ESPN at han ville ønske utfordringen med å snu Leverkusens sesong velkommen.

Seoane klarte Leverkusen til en tredjeplass i Bundesliga i sin debutkampanje i fjor, og kvalifiserte seg til Champions League, men de har slitt så langt denne sesongen.

Kilder fortalte ESPN at Alonso har dukket opp som en ledende kandidat for å erstatte Seoane den siste uken.

Tysklands Sport1 meldte at Leverkusen hadde tatt kontakt Thomas Tuchelsom ble sparket av Chelsea forrige måned, men den tidligere Borussia Dortmund-treneren avviste tilnærmingen.

08.00 BST: Manchester United er forberedt på Cristiano Ronaldo å igjen forsøke å forlate klubben i januar hvis spissen ikke kan vinne tilbake plassen i Erik ten Hags lag, har kilder fortalt ESPNs Rob Dawson.

Ronaldo (37) var en ubrukt erstatter for 6-3-tapet mot Manchester City og har ikke startet en Premier League-kamp siden 4-0-tapet mot Brentford i august.

Han var opptatt av å forlate Old Trafford til sommeren, og United er klar over at han kan se etter å flytte i januar i et forsøk på å finne vanlig førstelagsfotball.

UEFAs regler vil tillate Ronaldo å signere for et lag i Champions League i januar og spille i knockout-rundene på det nye året til tross for at han har spilt to kamper for United i Europa League denne sesongen.

Kilder har fortalt ESPN at Ronaldos holdning til trening og kamper har vært eksemplarisk siden det ble klart at han måtte holde seg utover overgangsfristen, men han er desperat etter å få mest mulig ut av de siste årene på toppen.

Han har scoret ett mål på åtte kamper denne sesongen og har falt bak Marcus Rashford og Anthony Martial i hakkerekkefølgen.

spille

1:41

Ale Moreno bryter ned Barcelonas 1-0-tap mot Inter, og lar dem stå i fare for å gå glipp av UCL-utslagsstadiet.

PAPIR SLADDER

– Diskusjoner angående en mulig bytteavtale mellom AC Milan og Chelsea for Rafael Leao kunne finne sted, ifølge Calciomercato. De Rossoneri er interessert i begge Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi, men det er rapportert at de også vil ha et gebyr på 90 millioner euro inkludert som en del av en avtale om å sende Leao til Stamford Bridge. Leao (23) har bidratt til åtte mål på syv Serie A-opptredener denne sesongen, og var på radaren til Premier League-laget mot slutten av sommerens overgangsvindu.

– AS Roma er sikre på å signere Nicolo Zaniolo til en ny langsiktig avtale, avslører Gazzetta dello Sport. Interessen for den 23 år gamle offensive midtbanespilleren har sett at Jose Mourinhos side rykker raskt for å sikre Zaniolos fremtid. Det er rapportert at de nå er nær ved å komme til full enighet om en ny femårsavtale som vil se at spilleren tjener 4 millioner euro per sesong frem til 2027.

– Løpet varmer opp for Ajax Amsterdam-stjernen Mohammed Kudus, ifølge Bild. Dortmund, Tottenham Hotspur og Everton har alle blitt koblet til den 22 år gamle forwarden, som har vært i imponerende form denne sesongen. Kudus har scoret syv mål på fem starter i Eredivisie og Champions League, og kan være tilgjengelig for en overgangssum på rundt 10 millioner euro.

Gael Kakuta er innstilt på å bytte til Amiens, forstår Radio France. Den 31 år gamle Lens-vingen har funnet det vanskelig å få vanlige førstelagsminutter denne sesongen, etter å ha spilt tre opptredener i alle konkurranser. Det er rapportert at Kakuta allerede har oppnådd en avtale med Ligue 2-klubben, hvor han tidligere har hatt en vellykket periode i Ligue 1-kampanjen 2019-20.

Victor Wanyama vil forlate Major League Soccer-laget CF Montreal på slutten av sesongen, melder MLSsoccer.coms Tom Bogert. Den tidligere Tottenham-midtbanespilleren har vært en viktig bidragsyter for den kanadiske siden siden han kom til i 2019.

Kilde