Shadow

Nottingham Forest vs. Tottenham Hotspur – Fotballkamprapport – 28. august 2022


Harry Kane scoret sitt tredje og fjerde mål for sesongen da han ledet Tottenham til en 2-0-seier over Nottingham Forest på City Ground søndag.

Kane ga laget ledelsen tidlig da han fant det nederste venstre hjørnet like utenfor feltet i det 5. minuttet, før han avsluttet kampen i sluttfasen for å fortsette Tottenhams ubeseirede start på sesongen.

Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Forest slapp inn en straffe i andre omgang gjennom en håndball fra forsvarer Steve Cook, men denne gangen nektet Henderson Kane, og ga keeperen påfølgende strafferedninger hjemme etter å ha nektet West Hams Declan Rice for to uker siden.

Klubbrekordsigneringen Morgan Gibbs-White imponerte på sin debut for Forest, men hjemmelaget kunne ikke finne en vei tilbake til kampen da Tottenham rykket til tredjeplass på tabellen, mens Forest havnet på 12. plass.

Forskjellsmaker Kane sa etter kampen at til tross for seier, følte han at laget hans ikke spilte sitt beste på dagen.

“Vi spilte ikke vårt beste, vi vet det. Vi gravde oss inn og jeg tror det har vært noen kamper som den denne sesongen. Vi fikk de tre poengene, men vi vet at vi kan gjøre det bedre,” sa Kane.

“Alle Premier League-kamper forventer vi en tøff kamp, ​​spesielt på bortebane. Vi hadde en flott preseason og føler oss fysisk bra. Vi viser det bare ikke helt ennå. Vi vinner fortsatt kamper som er det viktigste. Vi blir sterkere etter hvert som kampen fortsetter. Det er en lang sesong igjen, og vi knuser fortsatt seire når vi ikke spiller vårt beste, noe som er viktig.

“Vi har en fantastisk manager, en veldig sterk tropp, og vi vil trenge den troppen i løpet av neste periode siden det er en travel timeplan. Det er viktig at de spillerne som ikke har startet kamper ennå er klare for muligheten. Vi har startet bra, men som vi vet i Premier League kan det snart snu.”

Manager Antonio Conte sa at han var fornøyd med resultatet, men gjentok Kane og sa at laget hans kan gjøre mer.

«Vår start [to the season] var god. Det er viktig i Premier League å prøve å ta tre poeng i hver kamp. Vi må fortsette på denne måten, det er ikke lett, enda et rent bord og vi scoret to mål, sa Conte.

“Mange spillere forbedrer seg i mange aspekter. Vi må stole på oss selv. I Premier League er det topplag som ønsker å prøve å kjempe.

“Det er alltid en sportslig krig. Etter en kamp er det en vinner og en taper. Hver kamp må være en sportslig krig for oss.”

Tottenham møter West Ham onsdag kveld da de ser ut til å fortsette formen.Kilde