Shadow

Manchester United henvender seg til Newcastle-stjernen Allan Saint-Maximin


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Man United henvender seg til Newcastle-stjernen Saint-Maximin

Newcastle United-vinger Allan Saint-Maximin er på radaren til Manchester United, sier Media Foot.

Saint-Maximin (25) har hatt en fin start på sesongen og strålte i uavgjort 3-3 mot Manchester City denne helgen. Franskmannen har scoret 12 mål og lagt inn 18 assists på 96 kamper siden han flyttet fra Nice i 2019.

Man United-sjef Erik ten Hag ser etter å signere en annen angrepsspiller denne sommeren, og kilder har fortalt ESPN at de vurderer å gi et forbedret tilbud på Ajax-vingen. Antony.

United har allerede sett et bud på 80 millioner euro avvist av den nederlandske siden, som har fortalt United-sjefene at de bare vil vurdere en finanspakke verdt nærmere 100 millioner euro, mens en rekke spillere fortsatt blir overvåket i tilfelle en avtale ikke kan inngås , inkludert Chelseas Christian PulisicPSV sine Cody Gakpo og Borussia Mönchengladbachs Marcus Thuram.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

14.11 BST: Arsenal står i fare for å bryte Financial Fair Play (FFP)-reglene for 2021-22, ifølge The Times.

The Gunners har vunnet alle tre Premier League-kampene sine så langt denne sesongen og har brukt rundt 270 millioner pund i de siste overgangsvinduene.

Rapporten hevder imidlertid at Arsenal er blant 20 europeiske klubber på en UEFAs overvåkningsliste over lag som kan stå i fare for å bryte FFP-reglene.

Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Juventus, Inter Milan og Roma er blant 10 klubber som skal straffes for brudd frem til 2020-21.

13.40 BST: Arsenal kan signere en annen midtbanespiller før slutten av vinduet, med AC Milans Sandro Tonali nå et mål, ifølge The Daily Star.

Tonali, 22, regnes som en av de beste unge midtbanespillerne i Europa, men er vurdert høyt og har en kontrakt for ytterligere fire år.

Et billigere alternativ kan være Brighton’s Moises Caicedomens Leicesters Youri Tielemans (hvis avtale utløper i 2023) er angivelig det foretrukne valget for manager Mikel Arteta til rundt 30 millioner pund.

12.57 BST: Everton spiss Anthony Gordon presser på for en overgang til Chelsea, melder The Athletic.

Gordon, 21, har vært gjenstand for to bud på opptil 45 millioner pund, men Everton vil ha minst 50 millioner pund, med ytterligere 10 millioner pund i tillegg.

Unggutten skal angivelig “føle at han har en større sjanse til å bryte seg inn i Englands VM-lag ved å spille på Stamford Bridge” og har fortalt Everton-sjef Frank Lampard at han ønsker å gå videre.

12.30 BST: Bør Sergino Dest flytte til Man United?

spille

1:42

Herculez Gomez sier at et bytte til Man Utd ville vært enda verre for Sergino Dest enn å bli på benken i Barcelona.

11.43 BST: Barcelona er bekymret for at Atletico Madrid vil underbruke Antoine Griezmann denne sesongen slik at de ikke trenger å betale €40 millioner for ham neste sommer, ifølge Sport.

Griezmann er inne i det andre året av en toårig låneavtale hos Atletico, og ifølge rapporter Rojiblancos må gjøre flyttingen permanent i 2023 hvis han spiller 45 minutter eller mer i 50 % av spillene han er tilgjengelig for.

Sport forklarer at han spilte over 45 minutter i 30 av de 37 kampene han var valgbar for i fjor, men bildet ser ut til å ha endret seg denne sesongen.

Griezmann har kommet inn som innbytter i andre omgang i hver av Atleticos to ligakamper så langt, og Barca sies å frykte at det er en strategi for å unngå å måtte gjøre overgangen permanent neste sommer.

11.04 BST: Manchester City har avslått et sekssifret tilbud fra Barcelona på den engelske midtbanespilleren Keira Walshifølge BBC.

Walsh, 25, har blitt identifisert som Barcas primære mål denne måneden etter at de mistet Ballon d’Or-vinneren Alexia Putellas til skade for sesongen. City er imidlertid motvillige til å la Walsh forlate etter å ha mistet midtbanespillere Georgia Stanway og Caroline Weir til henholdsvis Bayern München og Real Madrid i sommer.

Barca, ifølge rapporter i Catalonia, tror Walshs ønske om å bli med dem har økt etter Citys eliminering fra Champions League til Real Madrid på søndag.

Walsh har en kontrakt med City til 2023, så den engelske siden risikerer å miste henne for ingenting hvis de bestemmer seg for å beholde henne denne sommeren.

Barca har allerede signert England og Man City høyreback Lucy Bronse på en gratis overføring i gjeldende vindu.

10.37 BST: Barcelona midtbanespiller Pablo Torre kunne returnere til Racing Santander på et sesonglangt lån, ifølge Marca.

Torre, 18, byttet Racing for Barca i sommer, og til tross for å ha vært på forhånd med førstelaget, har han ikke vært med i noen av sesongens to første kamper.

Barca er derfor forberedt på å la ham komme tilbake til sin tidligere side på lån, med spilleren som foretrekker å spille i den spanske andrelaget enn med Barcas reservelag i tredjedivisjon.

Den katalanske klubben har store forhåpninger til Torre, en dødballspesialist hvis signering ble sammenlignet med signeringen av Pedri fra Las Palmas for to år siden.

10.14 BST: De Frenkie de Jong Sagaen kan fortsatt ha en siste vri, med Manchester United og Bayern München fortsatt ivrige etter Barcelona-midtbanespilleren, ifølge Mundo Deportivo.

Uniteds jakt på De Jong har dominert overgangsvinduet, men til tross for at de har avtalt et gebyr på 85 millioner euro med Barca, har de ikke klart å lukke en avtale så langt.

Rapporter i Catalonia sier at de fortsatt ikke har gitt opp nederlenderen, til tross for at de har signert Real Madrid Casemiro for €70 millioner forrige uke.

Gerard Romero hevder i mellomtiden på Jijantes at Bayern også kan gjøre et sent trekk for De Jong, om enn på lån.

Chelsea har også vist interesse for spilleren, men trener Thomas Tuchel så ut til å utelukke å signere flere midtbanespillere etter søndagens 3-0-tap mot Leeds United.

Barca er åpne for tilbud på De Jong hvis han ikke aksepterer lønnskutt, men han er fortsatt fornøyd med å bli på Camp Nou og startet søndagens 4-1-seier på Real Sociedad.

09.38 BST: Casemiro vil ikke være den siste spilleren som forlater Real Madrid i dette overgangsvinduet, med spiss Mariano Diaz forventes å dra på jakt etter spilletid.

Diario AS melder at Mariano, som er under kontrakt med Madrid for en sesong til, er opptatt av å forlate Los Blancos etter å ha spilt bare 1161 minutter på sine tre sesonger med førstelaget.

Mariano, 29, har vært et mål for flere LaLiga-klubber og ser på alternativer for å fortsette å spille i Spanias toppklasse. Den spanskfødte spissen spilte 11 kamper i alle konkurranser i 2021-22-kampanjen og har ennå ikke vært med denne sesongen.

Casemiro kom til Manchester United tidligere denne uken fra Real Madrid i en avtale verdt opptil €70 millioner.

09.19 BST: Juventus vil ta en avgjørelse på tirsdag om de vil signere Marseilles Arkadiusz Milik eller Barcelonas Memphis Depayifølge Sky Sports.

De italienske gigantene har oppnådd en muntlig avtale om å signere Milik, og den polske landslagsspilleren vil slutte seg til Juve på et langtidslån på 2 millioner euro, med en kjøpsopsjon på 8 millioner euro inkludert i avtalen.

Depay er fortsatt Juves foretrukne alternativ, men italienerne har så langt ikke klart å oppnå personlige forhold med den nederlandske spissen, på grunn av hans høye lønnskrav.

På spørsmål om Depay, som forhandler om sin avgang fra Barca som en gratis agent, sa Juves visepresident Pavel Nedved: “Han er et av navnene vi vurderer, men ikke den eneste. Vi må vurdere ting godt.”

Juve-trener Massimiliano Allegri skal angivelig møte klubbens ledere i dag for å ta en endelig avgjørelse.

Milik har scoret 30 mål på 55 kamper siden han kom til Marseille i 2021. Han er ikke fremmed for at Serie A har spilt fem sesonger i Napoli før han kom til Marseille.

08.42 BST: Sporting Lisboa har signert Real Madrid-unggutten Adam Arvelo. Den spanske vingen, som hadde sluttet seg til Madrids reserver fra Villarreal i 2020, hadde ett år igjen av kontrakten med Los Blancos.

“Tiden er inne for å forlate komfortsonen,” Adam, 17, skrev på sosiale medier. “Jeg har tatt denne vanskelige avgjørelsen, og de av dere som kjenner meg best vet at jeg blir rørt av utfordringer. Og dette er øyeblikket og muligheten. Takket være Real Madrid.”

Adam, 17, skal ha avvist tilbud fra Premier League- og Serie A-klubber om å bli med i de portugisiske gigantene. Han har signert en kontrakt med Sporting frem til juni 2025, og Madrid har forbeholdt seg retten til forkjøpsrett til å signere ham på nytt.

“En av hovedårsakene var det faktum at det er en veldig stor europeisk klubb og en som peker på unge mennesker,” sa Adam av hans beslutning om å slutte seg til Sporting Lisboa. “De får det beste ut av dem.”

08.00 BST: sa Erik ten Hag Cristiano Ronaldo har fortsatt en fremtid under seg i Manchester United til tross for at han droppet spissen for seieren over Liverpool på Old Trafford mandag.

Ronaldo satt igjen på benken da United overveldet Jurgen Klopps side med en 2-1-seier takket være mål fra Jadon Sancho og Marcus Rashford.

Sancho og Rashford var en del av en frittflytende front-tre sammen med Anthony Elanga, men Ten Hag tror Ronaldo kan bli innlemmet i systemet hans.

“Jeg tror han kan,” sa United-manageren, som hentet Ronaldo inn som innbytter i det 86. minutt. “Hele karrieren under flere ledere gjorde han, flere stiler og systemer. Han har alltid prestert, så hvorfor kan han ikke gjøre dette?

“Alder hans er ikke et problem. Hvis du er god nok og du er gammel og du fortsatt leverer prestasjoner, er du også god nok.”

Ronaldo var en av fire endringer gjort av Ten Hag etter et ydmykende 4-0-tap mot Brentford, med kaptein Harry Maguire, Luke Shaw og Fred også falt på benken.

– Olley: United slo Liverpool for å kickstarte Ten Hag-æraen med stil

spille

0:56

Janusz Michallik føler at Chelsea mangler angrepsmuligheter og trenger å styrke seg umiddelbart i det området.

PAPIRSLADDER (av Abbie Ingham)

– Chelsea planlegger en retur for Alvaro Morata hvis de ikke kan fullføre avtalen å signere Pierre-Emerick Aubameyang fra Barcelona, ​​ifølge Sport. Chelsea har angivelig kommet til en avtale med Aubameyang, men har ennå ikke kommet til enighet med Barcelona om en avgift. Siden LaLiga-siden fortsetter å kreve €25 millioner og med litt over en uke til overgangsvinduet slutter, søker Thomas Tuchels side etter alternative alternativer til den 33 år gamle Gabon-landskampen.

Eric Bailly er angivelig satt til å slutte seg til Marseille på et sesonglangt lån. Fabrizio Romano avslører at avtalen vil inkludere et obligatorisk alternativ for å signere ham permanent hvis Ligue 1-laget kvalifiserer seg til Champions League neste sesong. Det er rapportert at den 28 år gamle midtstopperen, som ennå ikke skal spille under den nye Manchester United-manageren Erik ten Hag, vil snart fly til Frankrike for å fullføre avtalen.

– PSV Eindhovens Cody Gakpo ønsker å signere for Manchester United, ifølge Foot Mercato. The Red Devils er angivelig sikre på å sikre en avtale for den 23 år gamle kantspilleren, som deler sin agent med Ten Hag. Fremtiden til den nederlandske landslagsspilleren, hvis overgangssum kan komme på mellom €40-50m, vil angivelig bli avgjort etter at Eredivisie-klubben har fullført sitt Champions League-sluttspill mot Rangers.

– Barcelona planlegger en siste-liten-swoop for Hector Bellerin, ifølge Sport. Som forhandlinger for Villarreal’s Juan Foyth og Borussia Dortmunds Thomas Meunier stall, vurderer den katalanske siden nå å flytte den 27 år gamle høyrebacken på en fri overgang fra Arsenal. Bellerin så ut til å signere for Real Betis på en permanent avtale denne sommeren etter et utlån forrige sesong. Det er imidlertid rapportert at Barcelona har bedt forsvareren om å vente, da de planlegger å nærme seg Gunners i de siste dagene av overgangsvinduet.

– Watford har nå avvist alle bud på Ismaila Sarr da de bestemmer seg for at 24-åringen ikke skal overføres denne sommerens overgangsvindu, ifølge The Mirror. Hornets hadde tidligere akseptert et bud på 25 millioner pund med opptil 5 millioner pund i tillegg fra Aston Villa. En overgang til Villa Park for den senegalske landslagsspilleren er nå angivelig avbrutt, ettersom mesterskapet forbereder seg på å innlede diskusjoner om en langsiktig kontraktsforlengelse.

Kilde