Shadow

Man Uniteds Marcus Rashford pådrar seg skade da Erik ten Hag står overfor spisskrisen


Manchester United-sjef Erik ten Hag står overfor en potensiell krise i forkant etter å ha bekreftet at Marcus Rashford har fått en «muskelskade».

Rashford er utelukket fra torsdagens Europa League-oppgjør mot FC Sheriff, og med Anthony Martial også skadet, er Cristiano Ronaldo det eneste hovedalternativet i angrep.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

– Han er ikke tilgjengelig, sa Ten Hag på en pressekonferanse onsdag. “Konsekvensen etter Arsenal. Han har en muskelskade.

«Nei, det tror jeg ikke [he will be out] for lenge, men jeg kan ikke si hvor lenge. Det er egentlig ikke ille, og vi forventer at han kommer tilbake ganske snart.”

Rashfords foryngede form har reist spørsmål om han bør inkluderes i Gareth Southgates Englands VM-tropp, og Ten Hag mener han fortjener sjansen.

«Det er ganske klart [he can make England squad]visst, ja,” sa nederlenderen. “Han har vist sitt store potensial og kvalitet.”

Utseendet til Cristiano Ronaldo har vært etterlengtet av Sheriff-supportere, men den portugisiske forwarden har bare startet to kamper i alle konkurranser siden starten av Premier League-sesongen.

Ten Hag forble ordknapp om Ronaldo ville spille i Moldova.

“Jeg beklager, men de moldoviske fansen må vente til i morgen,” sa han.

Det vil være første gang United og Sheriff møtes, og begge hadde motsatt start på sin Europa League-kampanje.

Ten Hags lag falt ned til et 1-0-tap mot Real Sociedad mens Sheriff tok en 3-0-seier over Omonia – United-sjefen undervurderer ikke motstanden sin og forventer en tøff kamp.

“Det er helt klart, de slo Real Madrid og Shakhtar, de er dyktige,” sa han.

“Vi må gjøre det til vårt spill, men vi er bevisste på det faktum. De er en seriøs og grei motstander og vi må spille vårt beste for å vinne.”

I mellomtiden gjentok United-keeper David de Gea betydningen av kampen, til tross for at han mente at laget hans ikke burde konkurrere i Europa League.

“Jeg synes det er en flott konkurranse,” sa den spanske keeperen. «Vi burde spille Champions League, men dette er konkurransen vi spiller for, så vi spiller for alt.

“Jeg har gode minner fra denne konkurransen, og i morgen har vi en ny storkamp mot Sheriff.”

De Gea, som er inne i sin 12. sesong med klubben, hevder fortsatt Uniteds plass som førstevalgsmålvakt.

Dean Henderson, som dro for å bli med i Nottingham Forest på lån i sommer, sa tidligere at han “brummet” over behandlingen hans i klubben og deres manglende evne til å levere løftet om å gjøre ham til nummer 1.

Men De Gea sa at det er viktig å fokusere på fremtiden til klubben.

“Vel, jeg er bare her for å gjøre jobben min, for å prøve å bli bedre hver dag, så jeg tror ikke det er på tide å snakke om hva som skjedde forrige sesong,” sa han. “Jeg tror vi bør fokusere på sesongen nå.”Kilde