Shadow

Man United vil ha Antoine Griezmann hvis Atletico-Barca blindgate ser at Frankrike flyttes fremover


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Man United klar til å kaste seg over Griezmann-usikkerhet

Antoine Griezmann kan bli presset inn i januar-exit hvis Atletico Madrid ikke kan løse tvisten deres med Barcelona om betingelsene for den franske forwardens låneavtale, ifølge Athletic. Hvis det er tilfelle, vil Manchester United se etter å gripe en mulighet og gjenopprette interessen for 31-åringen etter å ha gjort et mislykket forsøk i sommer.

Den tidligere utmerkelsen fra Real Sociedad er inne i det andre året av sin toårige låneperiode fra den katalanske klubben etter at han kom tilbake til Metropolitano i fjor sommer. Han har imidlertid ikke startet en kamp for Diego Simeones side denne sesongen, og har ennå ikke dukket opp fra benken før timemerket, med Los Rojiblancos angivelig ute etter å unngå å aktivere klausulen i ordningen hans som ville gjøre overføringen permanent.

De Blaugrana søker etter sigende rettslige skritt som svar, da de fortsetter å kreve at deres LaLiga-rivaler betaler overføringssummen hans på €40 millioner, som tidligere rapportert av ESPN.

United, blant en rekke andre Premier League-klubber, vil holde et våkent øye med situasjonen.

PAPIR SLADDER

– Barcelona er interessert i en gratis overgang for Chelsea-midtbanespilleren Jorginho, melder The Sun, ettersom kontrakten hans går ut til sommeren. Det lar den katalanske siden forberede en januar-tilnærming til 30-åringen, når den italienske landslagsspilleren – angivelig sett på som en ideell erstatning for Sergio Busquets – ville være i stand til å signere en forhåndskontraktsavtale.

– Arsenal, Liverpool og Sevilla skal kjempe for Shakhtar Donetsk-vingen Mykhaylo Mudryk i januar, ifølge Calciomercato. Den 21 år gamle ukrainske landslagsspilleren, som har fått en strålende start på Champions League med to mål på to kamper, er angivelig på radaren til flere europeiske topplag.

– Stade Rennais vil rykke raskt for fri agent Xeka, med midtbanespiller Baptiste Santamaria satt til fem måneder på sidelinjen etter å ha pådratt seg en ankelskade, melder L’Equipe. 27-åringen har vært uten klubb siden kontrakten hans gikk ut med Lille i juni, og etter 144 Ligue 1-opptredener med Les Dogueser den portugisiske internasjonalen klar for en retur til den franske toppklassen.

– Manchester City utlånt Issa Kabore ønsker å bli i Marseille, rapporterer Foot Mercato, med OM som har en €20m-opsjon for å gjøre flyttingen permanent. Den 21 år gamle høyrebacken avslørte at han var utsatt for interesse fra forskjellige klubber i sommer, men Burkina Faso-landskampen valgte å fullføre en overgang til Frankrike.

– Borussia Dortmund er interessert i den 18 år gamle Australia-spissen Garang Kuol, ifølge Calciomercato. Den høyt rangerte spissspilleren har fire mål og én assist på ni A-ligakamper for Central Coast Mariners, og tenåringen er tippet til å være en del av Socceroos’ lag til verdensmesterskapet etter å ha blitt kalt opp til vennskapskamper mot New Zealand neste uke. .Kilde