Shadow

Liverpool avduker ny tredje drakt inspirert av europeisk suksessSom inspirasjon for deres nye tredjedrakt for 2022-23, har Liverpool bestemt seg for å hylle både klubbens stolte rekord i europeisk konkurranse og den enorme legionen av reisende fans som fortsetter lojalt å følge laget over hele kontinentet.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Mens den tilsvarende hjemmestripen er informert av klubbtradisjon og borte av den hektiske nattklubbscenen i Liverpool på begynnelsen av 1990-tallet, er den tredje en grei hilsen til de supporterne som har gjort det til sin plikt å støtte de røde på deres reiser i Europa.

Den mørke blågrønne skjorten, som ble avslørt før det store avsparket til Champions League-gruppespillet denne uken, er flekkete med knallrøde detaljer samt virvlende grafikk som er ment å representere den enorme veggen av flagg og bannere som fansen tar med seg. dem til spill.

Liverpool gjorde også bryet med å legge til et helt nytt flagg til serien ved å gi den lokale bannerprodusenten Mark Sweatman i oppdrag å lage et skreddersydd design for lanseringsvideoen, som ser at folk som Mohamed Salah, Darwin Nunez og Luis Diaz blander seg blant utstillingen .

Dessuten tok The Reds også med seg det lokale bandet The Cheap Thrills for å spille inn en spesiell sang for anledningen, med tekster hentet fra bannerne som ble vist på Olympia Theatre i Liverpool. Flotte greier hele veien.

Liverpool skal begynne sitt siste europeiske eventyr denne uken når de begynner sin gruppespillkamp mot Napoli på Diego Armando Maradona Stadium.

Kilde