Shadow

Lionel Messi bekrefter at verdensmesterskapet i 2022 blir hans siste


Fotballsuperstjernen Lionel Messi har annonsert at verdensmesterskapet i 2022 offisielt blir hans siste.

“Sikkert, dette blir mitt siste verdensmesterskap,” sa Messi i et intervju med ESPN. “Jeg teller ned dagene til VM. Sannheten er at det er litt angst, og sier: ‘Vel, vi er her, hva skal skje? Det er min siste, hvordan skal det gå?’. På den ene siden gleder jeg meg til det kommer, men jeg er også desperat for at det skal gå bra.»

Det kommende FIFA-VM i Qatar vil markere det femte for den 35 år gamle legenden (2006, 2010, 2014, 2018), som har scoret seks mål på 19 kamper.

Han har aldri smakt verdensmesterskapet, men ledet Argentina til finalen i 2014, og tapte mot Tyskland i et medrivende nederlag i ekstraomgangene. Troppen kom seg til kvartfinalerunden i 2006 og 2010, og ble eliminert i 16-delsfinalen i 2018.

“Vi er i et veldig godt øyeblikk, med en veldig sterk gruppe, men alt kan skje i et verdensmesterskap,” sa Messi. «Alle kampene er vanskelige, det er det som gjør et verdenscup så spesielt fordi favorittene ikke alltid er de som ender opp med å vinne eller til og med gjøre det så bra som man forventer.

“Jeg vet ikke om vi er favorittene, men Argentina i seg selv er alltid en kandidat for historien, for hva det betyr. Vi er ikke favorittene, jeg tror det er andre lag som er over oss.”

Til tross for at de ikke har blitt favorisert i Messis øyne, har Argentina vært en absolutt jugger i internasjonalt spill på det siste, etter å ha samlet 35 strake seire tilbake til 2019. Deres trofaste rekke inkluderer en Copa América-tittel i 2021.

Argentina åpner konkurransen med en gruppe C-kamp tirsdag 22. november mot Saudi-Arabia på FS1.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer


i dette emnet

  Argentina ArgentinaKilde