Shadow

Lewis Hamilton sier at han kan løpe utover 2023 ettersom han “fortsatt er på oppdraget”


Lewis Hamilton har sagt at han kan fortsette å kjøre utover 2023 og har lagt til at han “fortsatt er på oppdraget” i Formel 1.

Hamiltons kontrakt med Mercedes går ut neste år og ligger på sjette plass i mesterskapet etter en utfordrende sesong, 112 poeng bak leder Max Verstappen.

Det har vært spekulasjoner om at den syv ganger verdensmesteren vil trekke seg når Mercedes-avtalen hans er ferdig, men Hamilton innrømmet at han hadde tenkt på å forlenge oppholdet i F1 i et intervju med Vanity Fair.

“Jeg vil lyve hvis jeg sa at jeg ikke hadde tenkt på å forlenge,” sa Hamilton.

“Jeg er fortsatt på oppdraget, jeg elsker å kjøre bil, jeg blir fortsatt utfordret av det. Så jeg føler egentlig ikke at jeg må gi opp med det første.”

Hamilton, 37, tok også opp den kontroversielle finalen til forrige sesong, da Verstappen slo den britiske sjåføren til tittelen etter løpsdirektør Michael Masis beslutning om å la bare bilene mellom de to utfordrerne løsne seg etter at en Safety Car ble introdusert.

“Du ser ting begynner å utfolde seg og min verste frykt ble levende,” sa Hamilton. “Jeg tenkte, det er ingen måte de kommer til å jukse meg ut av dette. Det er ingen måte. Det vil ikke skje. Sikkert ikke.

“Jeg vet ikke om jeg virkelig kan sette ord på følelsen jeg hadde. Jeg husker at jeg bare satt der bare i vantro. Og innså at jeg må løsne beltene mine, jeg må ut derfra, Jeg må klatre ut av denne greia, jeg må finne styrken, jeg hadde ingen styrke, og det var et av de tøffeste øyeblikkene, vil jeg si, jeg har hatt på lenge, lenge.

“Jeg visste hva som hadde skjedd. Jeg visste hvilke beslutninger som var tatt og hvorfor. Ja, jeg visste at noe ikke stemte.”Kilde