Shadow

Lær verden et nytt triks: Madison Faith


Denne artikkelen er det femte intervjuet fra serien vår månedens idrettsutøver (AOTM) i samarbeid med TrueSport. For å nominere en idrettsutøver eller lære mer, sjekk ut vår AOTM hovedkvarter.


Den beste delen av å spille en sport som fotball for noen tredjeklassinger er spenningen ved konkurranse eller gleden ved å score et mål. For Madison Faith er det beste å møte nye venner og spille på et lag.

Hvis du ser på Madisons Instagram, ser du en jente som først og fremst trener ferdigheter på egenhånd. Madisons lagkamerater er imidlertid alt hun kan snakke om. Til tross for alle de utrolige ferdighetene fotball har lært henne, er den mest verdifulle for henne evnen til å få nye venner.

Hennes dedikasjon til teamarbeid og lidenskapen hun har for å dele fotball med unge jenter som henne, gjør henne til det perfekte valget for SportsEngine og TrueSports Atlet of the Month.

Madison satte seg ned med TrueSport-ambassadør Jordan Wilimovsky, en to ganger olympisk spiller i svømming. Jordan var den første som innrømmet at svømming og fotball er to vidt forskjellige idretter, og å innrømme at svømming i åpent vann mangler Madisons favorittkvalitet innen sport: å jobbe med et lag. Men hun var rask med å lære Jordan om ferdighetene han trengte for å begynne å spille fotball – hun kan til og med ha overbevist ham om å prøve det.

SportsEngine og TrueSport tok kontakt med Jordan, Madison og Madisons mor, Rathy, da utøverne delte sine tanker om hva som gjør en god leder og det grunnleggende i fotball. Det første er først: du kan ikke bruke hendene! Les videre for å høre mer fra samtalen.

Hva liker du med å spille fotball?

Jordan: Jeg vil gjerne høre mer om din sportslige karriere så langt. Og du vet, noen ting du elsker med å spille fotball?

Madison: Jeg får mange nye venner!

Jordan: Det er kult. Ja, det er gyldig for alle typer sport; du får møte en haug med nye mennesker. De fleste av vennene mine er gutter som jeg møtte da jeg svømte da jeg var 10, 11 og 12 som jeg fortsatt er venn med i dag. Så jeg synes definitivt det er en av de kuleste delene med sport. Har du en bestemt posisjon du spiller i fotball?

Madison: Jeg spiller vanligvis midt eller forsvar.

Jordan: Tror du at du kan lære meg å spille fotball? Hva er noen av tingene jeg trenger å vite?

Madison: Du kan ikke bruke hendene! Og du må trene mye.

Hva gjør en god lagkamerat?

Madison: Snakker mye.

Jordan: Fint, så kommuniserer med lagkameratene mine. Noe annet?

Madison: Å være leder.

Jordan: Hva gjør du for å bli en god leder?

Madison: Hvis [my teammates] gjør noe galt, skal jeg fortelle dem.

Jordan: Kult, så du holder lagkameratene dine ansvarlige. Noe annet en god leder gjør i sporten eller livet generelt?

Madison: De holder hodet oppe og de prøver også å holde lagkameratenes hoder oppe.

Hva er ditt beste råd til en ung idrettsutøver som Madison?

Jordan: Jeg vil bare si ha det gøy. Jeg mener, det høres åpenbart ut som en klisje. Men så lenge du har det gøy, spiller det ingen rolle. Og jeg tror du vet; hvis du fortsetter å ha det gøy med sporten din, kan du gå så langt du vil. Og jeg elsker alltid å gå i bassenget hver dag. Jeg er sikker på at du liker å gå på fotballtrening og henge med vennene dine. Jeg tror det bare er en flott mulighet til å møte nye mennesker, lære og utvikle ferdigheter som du vil bære med deg gjennom hele livet.

Har du et favoritttriks?

Madison: Regnbuen, sannsynligvis. Jeg har ikke fått det ennå, men jeg lærte akkurat hvordan jeg gjør det i går!

Hvem er din største støttespiller innen fotball?

Madison: Min mor og min far.

Sportsmotor: Går de på hver kamp?

Madison: Ja, de går til hver kamp. Faren min er faktisk treneren min!

Sportsmotor: Hva liker du best med å ha faren din som trener?

Madison: Han må komme til hver kamp enten han vil eller ikke.

Råd fra mamma

Hvordan startet du Madisons Instagram-side?

Rathy: [Her dad] ønsket å starte Instagram-siden hennes bare for å få kontakt, vet du, med andre fotballspillere. Og bare få navnet hennes ut akkurat her i vårt område. Vi forventet ikke å nå folk rundt om i landet. Siden hennes har vokst, og vi liker virkelig å komme i kontakt med fotballspillere rundt om i verden og la henne se disse spillerne også.

Har du lagt merke til noen personlig utvikling i Madison siden hun begynte å spille fotball, både på og utenfor banen?

Rathy: Når det gjelder hennes personlige utvikling, begynte hun med fotball da hun var fem år gammel. Da hun begynte med fotball, spilte jeg og faren hennes begge ikke fotball, men vi ville at hun på en måte skulle delta i noe utenomfaglig. Vi satte henne nettopp inn i fotball, og hun tok det opp så raskt og naturlig. Men hun har vokst med årene som spiller. Og som person. Hun er, jeg mener, hun viser mye, du vet, lederskap på og utenfor banen.

Hun har kommet mye ut av skallet sitt. Da hun var yngre, var hun veldig sjenert, bare reservert. Hun er mye mer utadvendt nå som hun har blitt trygg på spillet og elsker å få venner. Hun er veldig utadvendt.

Speed ​​Round med Madison

  • Favorittsport å spille (annet enn fotball)? Volleyball
  • Sportshelt? Christiano Ronaldo eller Alex Morgan
  • Favorittsport å se på? Fotball
  • Favorittlag: PSG
  • Gå til snack før spillet? Bananer.
  • Favorittfarge: Blågrønn
  • Drømmested å besøke: Hawaii
  • Gå til pump up-sang? Hva enn pappa/trener vil høre på i bilen!

Kilde