Shadow

Kendall Coyne Schofield endrer landskapet for kvinnehockey på én uke


Coyne Schofield er første gang i Northeastern i karrieremål og poeng, men hun var også en kommunikasjonsmajor og dekket herrehockeylaget som reporter slik timeplanen hennes tillot.

ETTER Å HA GJORT STRID FOR STRIDE MED NHLs RASKESTE SKØYTERE, PRØVTE US STANDOUT HENNE HENDENE PÅ KRINGKASTING
På én uke endret OL-gullvinneren Kendall Coyne Schofield landskapet for kvinnehockey for alltid.

Coyne Schofield ble den første kvinnen som konkurrerte i NHL All-Star Skills Competition og fulgte den opp fire dager senere med et opphold som analytiker på NBCSNs vanlige sesong NHL-sending mellom Pittsburgh Penguins og Tampa Bay Lightning.

“Denne uken har vært utrolig,” sa Coyne Schofield. «Det er vanskelig å sette ord på det, men jeg tror det som er så spesielt med denne uken er hvor mange liv som ble endret, hvor mange dører som ble åpnet, hvor mange barrierer som ble brutt og hvor mange som ble inspirert til å ta opp ishockeysporten. ”

Da de gikk inn i 2019, lurte Coyne Schofield og ektemannen Michael – en offensiv linjemann for Los Angeles Chargers – på hvordan de skulle følge et 2018 som så atletene gifte seg og Coyne Schofield vinne en olympisk gullmedalje blant andre høydepunkter.

Coyne Schofield feirer med mannen sin, Michael, etter å ha vunnet OL-gull i 2018.

“Her er vi i det nye året, og selv om det har vært kort, har det absolutt ikke vært kjedelig,” sa Coyne Schofield. «Jeg tror det bare er å fortsette å være et positivt forbilde, fortsette å bryte barrierer og bare vise unge mennesker, jenter og gutter, at du kan oppnå alt du har lyst til. Du må tro på deg selv og ha det gøy å gjøre det underveis. Jeg vil alltid være en åpen dør for barn og like tilgjengelig som jeg kan for samfunnet.»

Coyne Schofields liv endret seg helt sikkert etter at hun hjalp det amerikanske kvinnelandslaget til en historisk gullmedalje ved de olympiske vinterlekene 2018 i PyeongChang, Sør-Korea.

Coyne Schofield og lagkameratene hennes dukket opp på “Ellen” og “Jimmy Fallon”, møtte det amerikanske fotballaget for kvinner og ringte også på New York Stock Exchange, blant andre høydepunkter. Teamet besøkte Det hvite hus under en tur til Washington DC og ble også anerkjent ved Team USA Awards for årets olympiske lag og ESPNs ESPY Awards for årets “beste spill”.

“Når vi reflekterer tilbake på det siste året generelt, og nesten et år siden gullmedaljen, har det vært fantastisk å se støtten, veksten i spillet og, viktigst av alt, hvor mange mennesker som har blitt påvirket i hockeymiljøet gjennom seieren vår “, sa Coyne Schofield. «Det har vært fantastisk og åpnet så mange dører. Det gjør meg veldig spent på fremtiden.”

Coyne Schofield og lagkameratene hennes tok fart fra sin OL-gullvinnende innsats med et fjerde strake Four Nations Cup-mesterskap.

“Det var et stort øyeblikk å vinne Four Nations etter OL-seieren,” sa Coyne Schofield.

“Jeg trodde vi påvirket mange mennesker i USA til å ta opp hockey. Imidlertid tror jeg øyeblikket denne siste uken har inspirert verden, sa Coyne Schofield. “Jeg hørte fra så mange mennesker over hele verden som nettopp sa takk. Så jeg tror det sier mye om National Hockey Leagues plattform.»

Coyne Schofield mener NHL ga en uttalelse med hennes inkludering i NHL All-Star Skills-arrangementet. Det satte også resten av verden i kontakt med kvinnespillet.

“NHL sier alltid at hockey er for alle, og de snakker ikke bare, de går på tur,” sa Coyne Schofield. “Jeg vet at det var mange mennesker bak kulissene som jobbet veldig hardt for å gjøre dette øyeblikket mulig, og kudos til dem for å være de første som sa at kvinner burde kunne konkurrere i All-Star [weekend]. Jeg gir også kreditt til hver enkelt spiller som har kommet før meg, for uten deres innsats, uten deres dyktighet og talent, ville dette heller ikke vært mulig.»

Coyne Schofield var allerede i San Jose for å hjelpe til med å demonstrere NHL All-Star Skills-arrangementer, sammen med den amerikanske lagkameraten Brianna Decker og Rebecca Johnston og Renata Fast fra Team Canada. En dag før NHL All-Star Skills-konkurransen, klokket Coyne Schofield til 14.226 i øvelsen for Fastest Skater-arrangementet.

Da det ble bestemt at Colorado Avalanche-spissen Nathan MacKinnon ikke kunne konkurrere på grunn av en forslått fot, kom Coyne Schofield i tankene som en erstatter. NHL-sjef Patrick Burke var på prøven og foreslo gullmedaljevinneren. Fire timer før arrangementet mottok Coyne Schofield en offentlig invitasjon til å konkurrere i form av en tweet fra Avalanche.

Coyne Schofield besøker NHL Networks EJ Hradek i forkant av 2019 NHL All-Star Skills Competition

“Selv om det var en spore for øyeblikket den dagen, var disse samtalene før fordi vi hadde tre spillere på All-Star-kampen i fjor,” sa Coyne Schofield. «Jeg kom til banen og det var bare kaos derfra. Jeg var så spent at jeg visste hvilken innvirkning øyeblikket kunne ha.»

Tampa Bay Lightning-hovedtrener Jon Cooper gratulerte med arrangementet. Han så det amerikanske kvinnelandslaget på nært hold mens det oppholdt seg i Tampa Bay under oppholdsperioden før de olympiske vinterlekene.

“Han sa at han var så glad for at vi, som kvinnehockeymiljøet, var i stand til å ha dette øyeblikket,” sa Coyne Schofield. “Hans eksakte ord, hvis jeg husker riktig, var: “Dette kommer til å forandre landskapet for kvinnehockey for alltid.”

Og det gjorde det. Men det betyr ikke at Coyne Schofield ikke var nervøs før arrangementet. Et samspill med Edmonton Oilers-spissen Connor McDavid, som vant tittelen Raskeste skater for tredje år på rad, bidro til å roe nervene.

“Jeg gikk opp til Connor McDavid i starten og spurte ham om han var nervøs,” sa Coyne Schofield. “Da han sa at han var litt nervøs, fikk det meg til å føle meg bedre fordi jeg var veldig nervøs.”

Men så skrev Coyne Schofield historie, med tiden 14.346 – ett sekund bak McDavids vinnertid – og ble nummer sju av åtte skatere.

“Alle var så sjokkert over hastigheten min, men jeg har gjort dette hele livet,” sa Coyne Schofield. «Det tok opp til dette øyeblikk for folk å innse at kvinner er akkurat der med mennene. Hvis du ser på reaksjonen til NHL-spillerne, var de åpenbart litt ærefrykt, men de som kjente meg visste at jeg kunne gå på skøyter med dem.

Det historiske øyeblikket fikk hockeyverdenen til å surre og NBC utnyttet ved å ansette Coyne Schofield som analytiker for Wednesday Night Hockey-kampen mellom Lightning og Penguins.

«NBC tok kontakt med USA Hockey søndag kveld. Jeg fikk e-posten og jeg kunne ikke svare ja raskt nok, sa Coyne Schofield. «Det var en fantastisk opplevelse. Jeg har alltid vært interessert i kringkasting og å kunne se alt bak kulissene og bli med på sendingen med Eddie [Olczyk]John [Forslund] og Pierre [McGuire] var utrolig. De hjalp meg mye, og jeg tror det er en annen mulighet til å vise at kvinner kan snakke spillet like godt som menn. Det er klart jeg trenger mye mer trening, men jeg var så spent på muligheten.»

Coyne Schofield er første gang i Northeastern i karrieremål og poeng, men hun var også en kommunikasjonsmajor og dekket herrehockeylaget som reporter slik timeplanen hennes tillot.

“Da jeg gikk på videregående, ønsket jeg alltid å bli i idrett,” sa Coyne Schofield. “Jeg har alltid ønsket å komme inn i kringkasting. Det har bare vært utfordrende med spillerkarrieren min, så da denne muligheten bød seg, var jeg ekstatisk og jeg kunne ikke tro det. Det var nesten like imponerende som ferdighetskonkurransen.»

Coyne Schofield var takknemlig for å oppleve alle aspekter av sendingen på det høyeste hockeynivået. Hun hjalp til med dekning før kampen og spilte boblehockey med Penguins forsvarer Brian Dumoulin. Coyne Schofield dekket kampen på isnivå i den første perioden før han flyttet til båsen de siste 40 minuttene.

“Å bare velge alles hjerne, stille spørsmål, ta notater og lære av de beste av de beste … du kan ikke be om noe mer,” sa Coyne Schofield. “Jeg er så takknemlig til NBC Sports for å ha gitt meg muligheten, og jeg håper jeg får fortsette å jobbe mer med dem fordi jeg hadde det så gøy.”

Opplevelsen ga også næring til eliteutøveren i Coyne Schofield.

“Jeg kunne knapt sove fordi jeg tenkte på alle samtalene som kunne ha gått bedre,” sa Coyne Schofield. «Jeg gleder meg til å få filmen av spillet fordi jeg vil se den og skille den fra hverandre. Jeg er så sulten på å bli bedre, og jeg tror ønsket og behovet for å bli bedre er det som gjør dette så spennende.»

Coyne Schofield innså også at å kalle et spill er vanskeligere enn det ser ut til.

“Å bli analytiker var mer nervepirrende fordi jeg har gått på skøyter siden jeg var tre år gammel,” sa Coyne Schofield. – Det er mye lettere å være spiller. Men forberedelsesstandarden er ikke forskjellig enten du er kringkaster eller spiller.»

Coyne Schofield ble anerkjent på arenaens resultattavle for sin prestasjon under kampen og hadde også interaksjoner med spillerne mens de var mellom benkene.

“[Lightning forward] Mathieu Joseph fortalte meg at jeg sannsynligvis ville ha slått ham, og han er rask, sa Coyne Schofield. «Alle dommerne kom innom og gratulerte meg. Det var en veldig kul opplevelse.”

Coyne Schofield chattet også med Penguins All-Stars Sidney Crosby og Kris Letang i garderoben etter kampen.

“Det er bare kult å høre deres støtte og høre dem se på oss som likeverdige,” sa Coyne Schofield. «Å høre dem si at kvinnespillet er der hos oss, tror jeg det bekrefter det vi gjør. Jeg takket dem for deres fortsatte støtte. De er store talsmenn for oss, og vi er åpenbart store fans av dem. Det var bare en flott opplevelse totalt sett.”

Det var en flott opplevelse som forandret landskapet for kvinnehockey, og det hele startet i NHL All-Star Skills Competition.

“Det var fantastisk,” sa Coyne Schofield. “Det var en ære å være der, en ære å være representant for Team USA og USA Hockey. Jeg skulle ønske alle lagkameratene mine kunne vært der, for det var en fenomenal helg. Jeg var så stolt over å kunne representere kvinnehockey over hele verden.»Kilde