Shadow

Kakerlakker i leiligheten – helt fjernet etter kun 8 uker behandling

Kakerlakker er en skremmende utfordring for enhver huseier. Dette marerittet ble en uhyggelig virkelighet for en eier av en eldre enebolig i Kristiansand da hans leieboer informerte om at boligen var invadert av kakerlakker.

Men denne hårreisende historien slutter godt, takket være den utmerkede jobben utført av Skadedyrkontroll1.

Historien bak saken

Boligeieren skulle selge sin bolig, men møtte en gigantisk utfordring – en omfattende infestasjon av Tysk kakerlakk.

Leieboerens forsøk på å bruke en hjemmebehandling hadde mislykket, noe som førte til en mer intens spredning av kakerlakkene.

“Fordi Permetrin er frastøtende så har kakerlakkene begynt å oppsøke andre steder i huset, og dermed har dette forsøket gjort vondt verre. Jeg anbefaler aldri å bruke Permetrin mot kakerlakker”, advarer Glen Hovdal i Skadedyrkontroll1.

Boligen ble et fristed for kakerlakkene, og det krevde eksperthjelp for å bekjempe kakerlakker og få huset salgsklart.

Leieboeren hadde gjort kakerlakkene en tjeneste

Leieboerens bruk av insektsspray i form av Permetrin hadde utfordret kakerlakkens naturlige oppførsel og gjort jobben mer krevende.

Kakerlakker vil unngå områder behandlet med denne sprayen, noe som fører til en uønsket spredning til andre deler av boligen.

Man bør ikke bruke vanlig insektsspray på kakerlakker. De tåler så mye mer enn andre insekter, og det gjør stort sett ting bare værre for huseieren. Det er aller best at man får hjelp av en profesjonell med det samme, for da slipper man spredningen.” påpeker Hovdal.

Denne resistensen mot konvensjonelle bekjempelsesmetoder økte tiden for bekjempelse betydelig.

Den effektive løsningen mot kakerlakker

Skadedyrkontroll1 gjennomførte en visuell inspeksjon og bekreftet omfanget av kakerlakkinvasjonen. Forgiftet åte ble strategisk plassert ut i boligen.

“Det er alltid viktig å redusere konkurrerende matkilder og opprettholde et rent miljø når man skal bekjempe kakerlakker, men her hadde jo leieboer flyttet ut, så det var lett å sørge for at åtet var eneste tilgjengelige mat.” bemerker Hovdal.

Produkter som ble brukt

De benyttet to profesjonelle produkter, Advion cockroach gel og Goliath cockroach gel. Begge inneholder aktive stoffer som har en “domino-effekt”, slik at kakerlakker som spiser forgiftet artsfrende også vil bli forgiftet og dø.

Etter å ha benyttet disse effektive kakerlakkåtene, ble det plassert ut insektsmonitorer for å bekrefte reduksjonen av kakerlakkpopulasjonen.

En storfornøyd kunde

Etter kun åtte uker var boligen helt fri for kakerlakker. Kunden var svært fornøyd med det raske og effektive arbeidet utført av Skadedyrkontroll1, som resulterte i et salgsklart hus.

“Jeg liker veldig godt å fjerne kakerlakker. Man liker jo gjerne å jobbe med noe man er god til, og dette er jeg god til. Det viser i alle fall resultatene på de kakerlakkjobbene jeg gjør.” sier en stolt Hovdal.

Oppsummering

Bekjempelsen av kakerlakker krever profesjonell hjelp. Bruk av Gjør Det Selv-metoder kan gjøre problemet verre. Det kan også bli gjort værre hvis folk ikke vet nøyaktig hva de skal bruke, og hvordan dette skal gjøres. I detalje.

Skadedyrkontroll1 er din go-to løsning for å håndtere alle typer skadedyrproblemer effektivt og trygt. Ved å forebygge kakerlakkinfestasjon og velge riktig kakerlakkbekjempelse, kan du beskytte din bolig fra disse skadedyrene.

Kontaktinformasjon Skadedyrkontroll1 AS , Skadedyrtekniker: Glen Hovdal Telefon: 944 58058 Epost: [email protected]

(Bildet er fra Upsplash)