Shadow

Jacksonville Jaguars stadion konsesjonærer sitert for dusinvis av brudd, inkludert døde gnagere


Jacksonville Jaguars spiller ingen kamp på TIAA Bank Field denne helgen, da de nyter bye-uken – noe som sannsynligvis er gode nyheter for fans som så den siste helserapporten fra TIAA Bank Fields konsesjonsstander.

I følge Action News Jacksonville, under en 6. november-kamp mellom Jaguars og Raiders, som Jaguars vant 27-20, fant helseinspektører 129 brudd på totalt 29 konsesjonstribuner inne på Jacksonville Stadium. Blant bruddene var to døde gnagere, 159 gnagerputer og syv konsesjonsstander som opererer med utløpte lisenser.

Delaware North, selskapet som driver konsesjoner på Jaguars hjemmekamper, ga ut en uttalelse fredag ​​kveld om de voldelige bruddene.

“Delaware North overholder de høyeste standardene innen matservering og har strenge retningslinjer for å sikre samsvar med alle gjeldende mattrygghetsstandarder og forskrifter,” heter det i uttalelsen. “Et team av helseinspektører brukte dagen 6. november på å inspisere matserveringssteder under et direktesendt arrangement med mer enn 62 000 fans. Våre ledere jobbet tett med helseinspektørene under besøket, og de fleste bruddene som ble funnet ble rettet umiddelbart eller innen 24 timer.

Rull til Fortsett

“I tillegg jobber vi med å løse den typografiske feilen som førte til manglende lisenser for to av våre lisensstander. De andre nettstedene som er oppført i rapporten som utløpte lisenser, var ikke i drift på tidspunktet for inspeksjonen.”

TIAA Bank Field har ofte kommet under ild for sin spilldagerfaring de siste årene, i tillegg til å miste Jaguars-produktet på banen. Stadionmat har vært et hett tema blant mange kampgjengere, og det ser ikke ut til å endre seg etter de siste avsløringene.

ASM Global, som administrerer TIAA Bank Field og andre byeide anlegg, fortalte Action News Jax følgende.

“ASM har blitt gjort oppmerksom på de siste helseinspeksjonsrapportene knyttet til stadion. Vi jobber aggressivt med vår avtalte matleverandør, Delaware North, og vår skadedyrkontrollleverandør Terminix for å rette opp alle brudd umiddelbart, sa ASM Global.

“Helsen og sikkerheten til kundene i alle våre lokaler er fortsatt toppprioritet. Enhver mangel på forpliktelse til disse standardene er uakseptabel.”