Shadow

Hvordan bli kvitt meitemark under ly


Lær hvordan du blir kvitt sopp som borer hull i hagen din, under dekk, skur og andre strukturer

Våren har offisielt kommet, og det varme været betyr også at mange dyrelivsproblemer – spesielt sopp – vil dukke opp.

Avhengig av regionen kan denne skapningen kalles en sopp, gopher eller treborer. Uavhengig av navnet som brukes på dette insektet, kan eiendomseiere alle være enige om én ting – sopp kan være ekstremt plagsomt og må stoppes før de forårsaker store skader på eiendom.

Stopp Groundhogs fra å grave hull i hagen din og under skuret ditt

En gruppe sopp – kjent som et bånd, kan være skadelig for fundamentet og ledningene som finnes i en eiendom. Tennene deres slutter aldri å vokse og skapningens appetitt er umettelig.

Imidlertid er den mest problematiske vanen til sopp hvor mye de graver. Skadedyrspesialister omtaler borere som underjordiske arkitekter, da soppens tunneler kan nå opptil 25 fot lange og 50 fot dype.

Disse dimensjonene kan være et ekte mareritt for enhver eiendomseier.

Huleplanene deres er komplekse, med flere kamre og innganger. Overflatejordhull når vanligvis opptil 12 tommer i diameter. Det er ikke uvanlig å finne opptil seks separate hull som fører til et enkelt tunnelsystem.

Når graver bygges i nærheten av eller under en struktur – som et hus eller skur, kan det føre til ødeleggende konsekvenser. Mengden skitt som graves ut for å lage en serie huler kan skade eller erodere fundamentet til strukturen.

Dette problemet forverres ytterligere når tunnelene i jorden fylles med vann.

Groundhogs dvale fra oktober til mars, så når april nærmer seg, vil det irriterende dyrelivet bli mer aktivt.

Eiendomseiere bør forberede seg på det uunngåelige for å sikre at husly, hjem eller kontor forblir beskyttet mot gravende skapninger ved å henvise fagfolk i skadedyr- og dyrelivsindustrien.

Trygge og ansvarlige metoder for å hindre at sopp graver seg ned

Huseiere, eiendomsforvaltere og bedriftseiere oppfordres til å beskytte sine hjem eller bygninger mot sopp. Men de bør også utvise forsiktighet og forstå når det er best å søke profesjonell hjelp.

Profesjonelle eksperter innen dyreliv og skadedyrkontroll har verktøyene og opplæringen som er nødvendig for å håndtere enhver grad av angrep riktig og – viktigst av alt – trygt.

De som ikke har den riktige opplæringen eller utstyret som trengs for å håndtere en soppgruppe på riktig måte, bør ikke forsøke å bruke farlige kjemikalier eller flytte groper.

Ved å gjøre det kan hun sette seg selv og andre i fare i tillegg til ytterligere materielle skader.

I stedet oppfordres utrente personer til å bruke metoder som kan forhindre eller hemme veksten av problemet – stopp fremdriften av angrepet mens de venter på at skadedyreksperter skal ankomme.

Menneskeskapte barrierer for å hindre meitemark under ly

Selv om sopp allerede har begynt å grave seg inn i eiendommen din, kan det å sette opp sterke barrierer rundt omkretsen bidra til å forhindre at situasjonen blir verre.

Vurder å installere et underjordisk gjerde som er minst seks tommer en fot dypt og minst én fot høyt, laget av slitesterke, rustbestandige materialer, for eksempel galvanisert ledning eller maskinvareduk, som sopp ikke kan trenge gjennom. De graver dem lett.

Groundhogs er dyktige klatrere, så en to fot høy barriere plassert i en 45-graders vinkel ville gjøre gjerdet vanskeligere å skalere.

Catseye Pest Control bruker Cat-Guard Exclusion Systems – skreddersydde barrierer for å utelukke en rekke skadedyr og plagsomt dyreliv, inkludert sopp.

Kattepassertekniker, iført en oransje skjorte, installerer en barriere for å hindre sopp i å grave under en brun treterrasse

Som en holdbar løsning på en rekke skadedyr- og dyrelivsproblemer, dekker Cat-Guard inngangspunkter som ventiler, fotlister, kjellerdører, under hjørnestolper og mer.

Plasseringen og installasjonen av Cat-Guard utelukkelsessystemer er basert på den detaljerte inspeksjonen utført av Catseye-teknikere under deres første besøk. Hver eiendom er unik, så disse foreclosure-tjenestene er skreddersydd for å møte behovene i situasjonen.

Trench-Guard fokuserer på å styrke fundamentet og underjordiske aspekter av eiendommen, og brukes til å beskytte mot voles, skunks, opossums, rotter, jordnøtter og andre gravende gnagere.

Upper Cat-Guard brukes til å beskytte strukturer fra første etasjes vinduer til taket, mens Lower Cat-Guard brukes til å beskytte første etasjes vinduer til bakken.

Selv om disse områdene vanligvis ikke påvirkes av villsvin, kan systemene brukes til å beskytte mot ekorn, stinkdyr, fugler og annet plagsomt dyreliv.

Ikke-giftige og organiske frastøtende midler

Det er ikke tilrådelig for eiendomseiere å bruke sterke kjemikalier eller giftstoffer for å løse jord- eller dyrelivsangrep. Feil bruk av slike stoffer kan føre til farlige konsekvenser.

Selv Catseye-spesialister unngår å bruke giftstoffer eller sterke kjemikalier og bruker kun avstøtende midler som er godkjent av Environmental Protection Agency (EPA).

Et ikke-giftig soppdreper er et ultralydsoppmiddel. Denne enheten avgir kuler og vibrasjoner som sopp synes er forstyrrende.

Dyret tolker høye lyder som et tegn på fare, som ofte skremmer dem. Den kontinuerlige støyen fra frastøtningsmidlet kan bidra til å forhindre gravende skadedyr.

Selv om det er rudimentært, kan en vind eller radio brukes som en midlertidig løsning.

Organiske frastøtende midler laget av krydder og flytende såper kan også bidra til å oppmuntre sopp til å forlate eiendommen.

Groundhogs liker ikke de sterke luktene forbundet med visse krydder som chilipepper og hvitløk. Løsninger som inneholder disse krydderne, vann og flytende såpe er fri for kjemikalier og kan sprayes rikelig over det berørte området for å forhindre at soppen kommer tilbake.

Hvis hjemmelagde midler ikke gjør susen, kan produkter som coyote eller reveurin pellets være en midlertidig løsning.

Parasitter lukter feilaktig pellets og granulat som territorielle merker laget av rovdyr. Groundhogs ønsker ikke å være et måltid for en coyote, bobcat eller rev, så de stikker vanligvis av ved den første snusen av disse rovdyrene.

Kontakt Catseye Skadedyrkontroll for å løse problemet med graving av skadedyr

Tillat Catseyes lisensierte spesialister å beskytte eiendommen din mot skadelige virkninger av åtseldyr, enten det er griser, rotter eller andre ivrige graver.

Teamet vårt av eksperter på dyreliv og skadedyrbekjempelse forstår måtene plagsomme dyreliv kan infiltrere et hjem eller en bedrift og skade omkringliggende eiendom.

Denne kunnskapen kan hjelpe oss å forhindre at dyr kommer tilbake ved å bruke trygge teknikker som ikke setter kjæledyr eller mennesker i fare.

Ved det første besøket på din eiendom vil våre teknikere inspisere de berørte områdene og finne ut hvordan ville dyr er i stand til å grave under tilfluktsrom eller andre strukturer og hva som kan gjøres for å drive dem vekk fra lokalene – for godt.

Når du er klar til å gjenvinne kontrollen over eiendommen din, kontakt oss for å finne ut hvordan Catseye kan hjelpe.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er president for Catseye Pest Control, et familieeid selskap som har levert kvalitetsløsninger for skadedyrbekjempelse til eiendommer i hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å tilby effektiv skadedyrbekjempelse kontroll og plagsomme viltforvaltningsløsninger for hjem og bedrifter. .