Shadow

Frivillige i fotballklubber reduserer arbeidsbelastningen drastisk


Karissa Pedersen-Wilson Hodeskudd

Navn: Beth Jung og Karissa Pedersen-Wilson

Organisasjon: Mt. Rainier Futbol Club

Stillinger: Beth Jung, direktør for markedsføring og nettsted; Karissa Pedersen-Wilson, sorenskriver

SportsEngine-verktøy som brukes: Registrering, Sitebuilder, PowerPay

Beth Jung og Karissa Pedersen-Wilson er frivillige styremedlemmer for Mt. Rainier Futbol Club, en non-profit ungdomsfotballorganisasjon, som tilbyr fotballprogrammer på ulike nivåer til mer enn 1200 idrettsutøvere sørøst for Seattle.

Hva de var oppe mot

I løpet av de siste fem årene har Mt. Rainier Futbol Club vokst fra bare ti fremste lag for ungdomsidrettsutøvere i alderen 8-18, til hele 40 premierlag og et ekstra rekreasjonsprogram som betjener mer enn 700 ekstra idrettsutøvere i alderen 4-18 år – alle denne veksten la en belastning på frivillige administratorer, klubbprosesser og deres teknologi.

Hva SportsEngine gjorde for å hjelpe

SportsEngine reduserte drastisk arbeidsmengden til administratorer med et strømlinjeformet registreringsverktøy, en brukervennlig nettside og sikker betalingsbehandling på nettet.

Hva innvirkningen var

“Før SportsEngine brukte jeg minst 15 minutter per idrettsutøver hver registreringssesong på å bygge en profil – multipliser det med våre 550 fremste idrettsutøvere, og du får en ide om arbeidsmengden min som frivillig registrator,” sier Pedersen-Wilson. “Denne tiden har blitt dramatisk redusert med SportsEngine.”

«SportsEngines registreringsverktøy er enkelt å bruke og sparer meg massevis av tid – alt jeg trenger å gjøre er å sende inn en forespørsel, og den er klar til bruk om bare et par dager,» sier Pedersen-Wilson. “Tidligere med vår gamle leverandør tok prosessen mye lengre tid og var altfor komplisert – detaljer ble ofte rotet til.”

“En annen stor fordel for oss er SportsEngines integrasjon med US Club Soccer,” sier Pedersen-Wilson. “Jeg kan gå rett inn i databasen deres og hente alt jeg trenger for hver idrettsutøvers profil, som fødselsattester, uten å måtte sende e-post frem og tilbake med foreldrene – SportsEngine har gjort jobben min så mye raskere og enklere.”

Mens SportsEngine har forenklet Karissas rolle som klubbregistrator, har Beth Jung, direktør for markedsføring og nettside hatt en lignende opplevelse.

“Nettstedet SportsEngine laget for klubben vår er fantastisk, og det er superenkelt å redigere og fylle ut,” sier Jung.

“I tillegg, hvis jeg har noen problemer, kan jeg kontakte SportsEngine support og få umiddelbar hjelp,” sier Jung. “Teamet deres er fantastisk, og jeg kan ikke anbefale dem nok.”

SportsEngine har spart det frivillige personalet ved Mt. Rainier for mye hodepine, inkludert Karissas ektemann, Morgan, som er kasserer.

“Tidligere samlet vi inn betalinger med kontanter, sjekk eller online,” sier Jung. “Foreldre glemte ofte å sende inn betalinger, og systemet vårt varslet oss ikke når en nettbetaling mislyktes.”

“Når en betaling ville mislykkes, eller en sjekk ikke ville bli sendt, ville Morgan bruke massevis av tid på å prøve å jage ned disse betalingene, og han ville ikke alltid lykkes,” sier Jung.

“Men nå, med SportsEngine, mottar vi 100 % av våre forespurte betalinger for første gang,” sier Jung. “Med PowerPay-verktøyet kan foreldre raskt foreta betalinger online, og Morgan kan spore statusen til hver og en av dem.”

“Som en ideell organisasjon er det enormt å få 100 % av de forespurte betalingene våre,” sier Jung. “Uten SportsEngine er jeg ikke sikker på at det ville vært mulig.”


“SportsEngine har gjort jobben min så mye raskere og enklere.”Kilde