Shadow

FL restaurant og et bakeri stengt etter skadedyrangrep


South Florida Department of Business and Professional Regulation (DBPR) har bestilt Denny’s, Miami Gardensen populær restaurant, for å stenge etter oppdagelsen av kakerlakker.

I følge en befaring ble crawlerne funnet «krypende på veggen ved oppvaskmaskinen, 2 levende mort krypende på veggen ved vaskeriet, 1 levende mort krypende på veggen ved kjøleren og 1 levende mort. kryper opp på veggen ved fryseren ved utgangsdøren.»

Andre observasjoner som ble gjort var av “døde fluer på et brett som inneholder flasker med sennep, ketchup, A1-saus, varm saus, karamellsaus og sirup”.

En oppfølgingsinspeksjon 28. oktober avslørte et mort-angrep under bodene, i treromsvaskene (oppvaskområdet), spisestuegulvet foran, kjølere under inngangen, frontdisken, under bodene i spiseområdene, i hyllene, bak og foran bodene, og på kjøkkenområdet.

Etter en klage, Victoria Bakery på Flagler Street ble beordret til å stenge 28. oktober etter at en inspektør la merke til rundt 50 musematter til i spisestuen nær glassdørene og i spisesalens buktavløp.

Andre observasjoner inkluderte:

  • Matkontaktflater forurenset med matavfall, mugglignende stoffer eller slim;
  • Mikrobølgeovn tilsmusset interiør;
  • Innsiden av ovnen er skitten;
  • Innsiden av den opprullede kjøleren er veldig skitten; OG
  • Lokket fryser sterkt tilsmusset med gammelt matavfall.

I en oppfølgingsbefaring ved bakeriet 29. oktober ble det sett en mus gå på en grill i kokelinja. Det var gnagermerker langs veggene i spisestuen.

Ifølge Food Safety Magazine er skadedyr en betydelig kilde til bekymring for restauranter fordi de truer mattryggheten, bærer sykdomsfremkallende patogener, forårsaker skade på bygningsstrukturer og skaper et uhygienisk miljø.

I følge Pestech Pest Solutions, “fra økonomiske tap til juridiske problemer kan det å neglisjere skadedyrbekjempelse på restauranter forårsake en rekke problemer. Å ta riktige skadedyrbekjempelsestiltak vil holde anlegget ditt hygienisk, sunt og rent.

“En kunde vet når maten er fersk og god og når en restaurant er godt vedlikeholdt. Et sunt og rent kjøkken vil hjelpe virksomheten din til å trives og tiltrekke seg flere restauranter.”