Shadow

England-spillere holdt improviserte kun-spillermøte etter Italia-tap

Gareth Southgate avslørte at Englands spillere holdt et improvisert klarmøte uten ansatte til stede for å prøve å snu formen etter å ha tapt 1-0 mot Italia fredag.

England, som ble nedrykket til Nations Leagues andrelag etter tap i Milano, svarte med en forbedret prestasjon mot Tyskland på Wembley på mandag, og kom fra 2-0 ned til ledelsen 3-2 bare for Kai Havertz å utligne tre minutter før tid. i uavgjort 3-3.

– Ogden: Hvordan England-Tyskland ble til Nations League-klassikeren
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Selv om England utvidet sitt seierløse løp til seks kamper i sin siste kamp før verdensmesterskapet begynner i november, berømmet Southgate lagets motstandskraft etter en intervensjon fra lagets ledergruppe, som inkluderer kaptein Harry Kane og midtbanespiller Jordan Henderson.

“En av tingene var de spurte om de kunne ha et møte på egenhånd [without the coaching staff] å snakke gjennom ting,” sa Southgate. “Jeg tror, ​​for meg, det var et positivt tegn. Forresten, det er øyeblikk i noen klubber hvor det ikke er et godt tegn. Men de snakket igjennom hva de ville gjøre.

“For meg trenger de beste fotballagene selvfølgelig fremragende ledelse fra trenerteamet og alt annet enn de beste lagene har en ekte kjerne av spillere som driver ting.

“Det er flere slike samtaler i løpet av uken der de spiser, hvor de har behandling, hvor de samhandler der du ikke kan være involvert som ansatte.

“Å ha den rette typen meldinger som filtrerer gjennom til alle medlemmene i gruppen for å holde folk på sporet er avgjørende. Det er et eksempel på hvordan vi taklet det godt.

“[There weren’t] taktiske meldinger, bare holde folk på sporet. [Saying] “vi er med på det vi blir bedt om å gjøre, vi må holde oss rolige, vi har vært gjennom øyeblikk som dette før.”

“Vi har spillere som har opplevd øyeblikk som dette med England, men ikke så mange nå, og det er grunnen til at jeg tror de alle lærer sammen. I disse øyeblikkene må vi holde oss til det vi gjør.

“Selvfølgelig må vi forbedre oss på visse områder, men vi hadde ikke tenkt å rive opp ting i kveld og gjøre åtte endringer og begynne å kaste alt opp i luften fordi vi tror på det vi gjør, enten folk er enige i det eller ikke .

“Jeg tror vi må holde fast ved det vi tror. Spillerne tok det til seg, og de senior innså at vi faktisk bare er noen måneder unna VM. Jeg må si at vi har håpet at type ting ville skje.

“Man kan snakke om lagånd når ting går bra, men faktisk er den sanne testen når det er litt motgang fordi det kan være litt overfladisk. Å ha vanskelige samtaler, enten det er meg med spillerne og laget eller seg imellom er det langt viktigere.”

Tyskland ledet gjennom Ilkay Gundogans straffespark i 52. minutt og Havertz sitt strålende angrep 15 minutter senere før England slo tre ganger på 12 minutter.

Først konverterte Luke Shaw Reece James’ innlegg ved den andre stolpen før innbytter Mason Mount scoret med en førstegangskjøring, og deretter slo Harry Kane sitt 51. England-mål fra straffemerket. England ble nektet seier da Nick Pope sølte et rutinemessig skudd fra Serge Gnabry for å gi Havertz sjansen til å utligne etter 87 minutter.