Shadow

Endrick sett av Barcelona, ​​PSG, Real Madrid


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOPP HISTORIE: Barcelona, ​​PSG, Madrid alt i for Endrick

Barcelona er fortsatt i kappløpet sammen med Paris Saint-Germain og Real Madrid for å signere høyt ansett Palmeiras-spiss Endrickifølge Diario Sport.

Det antydes at PSG er 16-åringens mest sannsynlige endelige destinasjon, mens Florentino Perez vil gjøre alt for å bringe ham til Madrid.

Alt dette kommer til tross for det faktum at, som hans Brasil landsmenn Vinicius Junior og Rodrygo før ham har ikke Endrick lov til å gjøre sitt store europeiske trekk før han fyller 18 år.

Endrick kan fortsatt signere en forhåndsavtale før da, noe som har resultert i kampen om å signere tenåringen som anses som et stort talent.

Barcelona hadde jobbet for å sikre signaturen hans, men det har endret seg etter deres Champions League-eliminering og El Clasico tap denne måneden. Barcelona kan nå konsentrere ressursene sine mot å signere en defensiv midtbanespiller og høyreback i januar mens de kjemper om LaLiga- og Europa League-titlene.

Mens Endrick har blitt fortalt at han bør vente til sommeren før han signerer noen avtale, kan Barcelona gå glipp av dersom en avtale blir sluttført et annet sted. Likevel, den Blaugrana har et godt forhold til de rundt forwarden og har fått tilsagn om at de skal holdes oppdatert med eventuelle markedsbevegelser rundt ham.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Ekrem Konur rapporterer at Manchester City er blant klubbene som håper å signere Shakhtar Donetsk-vingen Mykhailo Mudryk, med speidere som nylig så på den ukrainske landskampen mot Celtic. 21-åringen markerte en livlig prestasjon ved å score Shakhtars mål i uavgjort 1-1 for å holde seg på tredjeplass i Champions League-gruppen.

– Tottenham Hotspur, Nottingham Forest, West Ham United og Marseille er blant klubbene som kan gjenopplive sin interesse for Atalantas Ruslan Malinovskyi i januar, melder Calciomercato. Den ukrainske landslagsspilleren har funnet det vanskelig å komme seg med en meningsfull kamptid denne sesongen, noe som kan føre til vinteravgangen hans.

Fabrizio Romano har meldt at det pågår arbeid med å forlenge Alejandro Garnachosin kontrakt med Manchester United. De røde djevlenes tilbud om en ny langtidskontrakt har vært klart siden juni, og 18-åringens avtale går ut ved sesongslutt.

– Etter en mulig sommerflytting til Chelsea falt igjennom, angrep Dynamo Moskva midtbanespiller Arsen Zakharyan har fortalt Sport24 at han håper en overgang til Stamford Bridge fortsatt er i kortene. Etter å ha blitt koblet til Zenit St. Petersburg, uttalte Zakharyan: “Jeg vil til Chelsea nå, jeg vil ikke til Zenit … jeg har et og et halvt års kontrakt. Jeg er glad for å spille i Dynamo , det eneste stedet jeg vil til er Chelsea.»

Zidan Sertdemir kunne forlate Bayer Leverkusen i januar med forskjellige klubber som aktivt jobber for å signere den 17 år gamle danske midtbanespilleren, melder Fabrizio Romano. Etter å ha sluttet seg til Bundesliga-laget i 2021, har Sertdemir gjort tre sene innbytteropptredener for førstelaget så langt, og alle kom forrige sesong.

Kilde