Shadow

Ekstremt sommervær vil påvirke skadedyrtrykket om høsten og vinteren i USA


Skadedyrforeningens insektbarometer gir skadedyrutsikter for høst og vinter

FAIRFAX, Va. (27. september 2016) – National Pest Management Association (NPMA) lanserte i dag sitt toårige Bug Barometer, som forutsier forventet skadedyrpress over hele USA denne høsten og vinteren. Med store flom i deler av sørøst, men tørkelignende forhold i enkelte nordvestlige strøk, vil ekstremt sommervær ha innvirkning på høst- og vintertrykket fra kyst til kyst.

“Vårt team av entomologer analyserer nylig været, inkludert nedbør og nedbør i hver region i USA, og vurderer forventede værmønstre for den kommende sesongen. De sammenligner deretter disse dataene med deres forståelse av ulike skadedyr og deres biologi for å finne ut hva vi ønsker å se når det gjelder skadedyrpress og aktivitet, sier Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Å forstå hvordan skadedyrtrykket endrer seg ettersom årstidene endrer seg, utstyrer huseiere med kunnskap for å hjelpe dem bedre å beskytte mot skadedyr og hjemmebårne skadedyr.”

I følge NPMAs Bug Barometer er her den forventede skadedyrprognosen for hver region i USA:

Pacific Northwest: Regionen opplevde varmere og tørrere forhold enn vanlig. De siste månedene kan gnagerbestandene utendørs være mindre; Men når temperaturene avkjøles, vil gnagere søke tilflukt inne i strukturer.

Sørvest- og vestkysten: Over normal nedbør, kombinert med fuktighet, kan føre til større skadedyrbestander, for eksempel økt mygg, som kan vedvare gjennom de relativt varme vintermånedene. Dette er betydelig midt i økende bekymring for Zika-viruset og West Nile-viruset. Forutsi mildere vintervær for å gi et ideelt klima for sporadiske inntrengere som øretvister og husben for å holde seg aktive senere på sesongen.

Midtvesten: Sommeren begynte med en varmere og tørrere sesong enn vanlig, med noen stater som opplevde nedbør over gjennomsnittet, som Minnesota, Wisconsin og Iowa. Kjølere vær vil presse gnagere innendørs for høsten og vinteren. Overvintrende skadedyr vil bli presset inn tidligere enn vanlig dersom temperaturen synker tidligere, så høstens skadedyrbekjempelse for å holde skadedyr ute er sentralt.

Sørøst: Varmere, tørrere forhold vedvarte i noen områder som Alabama og Georgia, mens kraftige flom oppstod i andre, for eksempel fra Florida til Louisiana. Regnområder samlet mer stående vann, og skapte ideelle hekkeplasser for mygg. Områder som var varmere og tørrere kan oppleve økt gnagertrykk i bygninger ettersom temperaturene avkjøles om høsten og vinteren. Regionens varmere vintersesong kan gi over normale maur og sporadisk invasiv aktivitet gjennom vintermånedene.

Nordøst: Fra en varmere og tørrere sommer kan du forvente at store stikkinsektbestander vedvarer til været begynner å kjøle seg ned. Noen arter, inkludert veps, blir mer aggressive om høsten når de forbereder seg på vinteren. Finner du et reir eller bikube på eiendommen din, ikke prøv å fjerne det på egen hånd, men ring heller en skadedyrekspert. Overvintrende skadedyr som stinkende insekter og bokser vil dra nytte av det varmere været og vil migrere inn i bygninger når været avkjøles. Kaldere kommende vær vil også drive gnagere innendørs om høsten og vinteren, og å dra nytte av råd om forebygging av skadedyr rundt i huset kan bidra til å holde disse skadedyrene ute.

For mer informasjon om NPMAs Bug Barometer eller for å lære mer om beskyttelse mot vanlige husholdningsskadedyr, besøk PestWorld.org.

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 7000 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom. For mer informasjon, besøk PestWorld.org.

###