Shadow

Disse toppforsvarerne utgjør hele forskjellen


Gode ​​forsvarere kan på egenhånd forvandle et lag til en uknuselig enhet, et must for lag som satser på å vinne verdensmesterskapet.

Det er et gammelt ordtak i fotball at en perfekt timet takling i siste liten eller målklarering kan gi samme eufori som et mål i det 90. minutt.

Med all grusen og nesten ingenting av en målscorers ære, kan gode forsvarsspillere på egenhånd forvandle laget ditt til en uknuselig enhet, et must for ethvert lag som har sikte på å vinne verdenscupen.

Dette er mennene som har potensialet til å gjøre den slags forskjell for lagene sine:

DIEGO GODÍN (URUGUAY)

Diego Godin/Shutterstock.com

Diego Godíns historie handler om utholdenhet. I en alder av 15 forlot innfødte fra Rosario, Uruguay, hjembyen og begynte i Defensor Sporting-klubben i Uruguays hovedstad Montevideo. Å signere med en storklubb resulterer i rask vei til en proffkontrakt for mange stjerner i dag, men Godín ville ikke hatt den samme flaksen i sin unge karriere.

I en alder av 17, og spilte som en offensiv midtbanespiller, ble Godín sluppet av Defensor og tvunget til å returnere til hjembyen på jakt etter en ny retning. Mens han var frustrert tok han en kort sabbatsperiode fra kampen, like etter kunne han sikre seg en plass på Club Atlético Cerro, som var en av de verste klubbene i Montevideo på den tiden. Diego begynte på Cerros femte lag, men fanget til slutt pausen da en skade tvang ham til å prøve posisjonen som midtstopper.

Hans vilje til å lære seg den nye stillingen, kombinert med hans naturlige evner og fysiske egenskaper, resulterte raskt i at han kom til Cerros førstelag. Ordet reiste raskt, og i 2007 hadde Godín signert med Villareal CF i La Liga, og markerte hans “gjorde det”-øyeblikket.

Inn i verdensmesterskapet fortsetter lidenskap og voldsomhet å definere speiderrapporten om den uruguayanske forsvareren. Godín står 6 fot-2 og er virkelig et mareritt for enhver spiller som håper å komme seg inn i boksen. Uruguay-kapteinen har vært en talisman for både landet sitt og Atletico Madrid, og har vunnet seks store titler med sistnevnte og tatt seg inn i et tredje verdensmesterskap på rad i Russland. Intelligensen og lederskapet hans skinner hver gang han går inn i feltet mens han organiserer lagkameratene langs backlinjen og demonstrerer en fantastisk ro under høytrykkssituasjoner.


MARCELO (BRASIL)

Marcelo/Shutterstock.com

Marcelo Vieira da Silva Júniors barndom er en ydmyk begynnelse. Brasils nedstengningsforsvarsspiller vokste opp og lærte å spille på strendene i Rio de Janeiro. Marcelos besettelse av spillet begynte i en alder av fire da han fikk sin første fotball i gave, og i en alder av 8 spilte han rutinemessig pickup-spill med andre ungdommer i nabolaget hans.

Opprinnelig var moren til Marcelo irritert over sønnens iver for spillet og begynte å tømme Marcelos fotballer. Imidlertid var bestefaren hans, Pedro, alltid der for å skaffe en ny – en av mange grunner til at Marcelo har rapportert et så sterkt bånd til sin avdøde bestefar.

I en alder av 10 flyttet Marcelo inn hos besteforeldrene sine, og Pedro ofret et offer av største betydning for Marcelos karriere. Marcelos elskede bestefar sa opp jobben som sjåfør og solgte bilen sin slik at Marcelo hadde råd til bussbilletter til trening.

Marcelos første klubb var Helénico, et lokalt antrekk startet av onkelen, men han gikk snart over til Fluminense. Som 15-åring ble han forfremmet til Fluminenses førstelag, og etter å ha tjent en startjobb vakte han oppmerksomheten til Real Madrid, og fikk en overgang til en av de fremste klubbene på kloden.

Marcelo er muligens den mest allsidige forsvarsspilleren på denne listen, og er en av få spillere som kan forsvare og løpe fremover med ballen. Han forbedrer seg tilsynelatende hver sesong og har blitt en uerstattelig del av Real Madrid og Brasil-troppen. Hans defensive bevissthet, driblinger og sammenkoblingsspill gjør ham uutholdelig på begge sider av banen, og hans enorme troféskap er bevis på hans enorme talent.

https://www.youtube.com/watch?v=mLR5CKtOUmU


SAMUEL UMTITI (FRANKRIKE)

Samuel Umtiti/Shutterstock.com

Født i Yaounde, Camerron, emigrerte Umitti og hans familie til Menival, Frankrike, da den nå 22-åringen var 2. Fra 5-årsalderen viste Umitti fingerferdighet med en fotball og ble identifisert av tidligere og tidligere presidenter i hans lokal klubb, Menival FC, som en født leder.

I en alder av 9 forlot Umitti nabolaget sitt for å trene med Olympique Lyonnais. Menival-funksjonærer kjørte ofte Samuel til trening på “Lyon” når foreldrene hans var ute av stand, en gest som viste seg å være medvirkende til ungdomsspillerens utvikling.

Etter en dekorert ungdomskarriere i Lyon, og to år i moderklubben, signerte Umitti med Barcelona, ​​hans nåværende klubb, i 2016.

Den unge franske landslagsspilleren har tatt et enormt hopp til superstjernestatus etter en relativt rolig første sesong med FC Barcelona. Umtitis andre sesong med de spanske gigantene har vært intet mindre enn ekstraordinær, og ledet klubben til 36-kamper ubeseiret rekke.

Midtstopperen er begavet i sin atletikk, og har overraskende tempo for en forsvarer. Hans sterke tilstedeværelse på baksiden har gitt ham sammenligninger med Barcelona-legenden Carles Puyol og ser ut til å bli kaptein en dag. Han er en konstant lufttrussel og har styrken til å slå nesten hvilken som helst frem fra ballen.Kilde