Shadow

Cristiano Ronaldo trengte et mål, sier Manchester United-sjef Erik ten Hag etter Europa League-seieren


Erik ten Hag sa at Cristiano Ronaldo «trenger et mål» etter at Manchester United-spissen endelig fikk sitt første for sesongen mot sheriff Tiraspol.

Ronaldo scoret en straffe i 2-0-seieren i Moldova da Ten Hags lag fikk sine første poeng på tavlen i Europa League.

– Man United-spillervurderinger fra seier over Sheriff
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Det var 37-åringens første mål på åtte kamper denne sesongen og den 699. i klubbkarrieren.

“Ronaldo trengte det målet,” sa Ten Hag. «Mange ganger kom han nær [in the season so far]men det ville han så mye.

“Vi er glade på hans vegne, og laget ønsket å gi ham et mål. Du vet at Cristiano vil score en straffe.”

Jadon Sancho fikk Uniteds første mål for natten bare timer etter at han fikk vite at han ikke ble plukket ut i den siste England-troppen for kamper mot Italia og Tyskland.

Nations League-oppgjørene er Gareth Southgates siste sjanse til å se spillerne hans i aksjon før han kårer troppen til verdensmesterskapet, og Sanchos utelatelse vil øke tvilen om 22-åringens involvering i turneringen i Qatar.

«Jeg er veldig fornøyd [for Jadon]enda et mål, og han har allerede scoret mange mål i sin pre-season, og jeg tror han har tre i sesongen, sa Ten Hag.

“Han gjør det bra. Men jeg tror det er mye mer rom for forbedring for ham, fordi han har så mange ferdigheter. Ta ham med på banen når han har den troen, og han kan forbedre seg enda mer.”

Etter å ha tapt sin første Europa League-kamp mot Real Sociedad, er United i gang i konkurransen de vant i 2017.

Ten Hags lag har ingen kamp i helgen etter at kampen mot Leeds ble utsatt. De møter Manchester City neste gang 2. oktober etter landskampspausen.

Det var en vanskelig start, sa Ten Hag om torsdagens kamp. “Motstanderen spilte veldig direkte, gikk etter andreballene. Og de vant for mange i de første minuttene. Men etter en viss periode spilte vi bedre.

“Da sier du at vi kan spille mellom linjene, vi fikk dybde i spillet vårt, og scoret et flott mål. Da tok vi total kontroll over kampen.”Kilde