Shadow

Cristiano Ronaldo sier at han fører en notatbok over medie-“løgner” over sin Man United-fremtidCristiano Ronaldo har sagt at han fører en notatbok over det han sier er “løgner” fra media om hans Manchester United-fremtid midt i spekulasjoner om hans potensielle avgang.

Ronaldo har skapt overskrifter i sommer etter å ha bedt om å forlate Old Trafford for å spille i Champions League, et år etter at han kom tilbake til United fra Juventus.

– Etter Musks spøk, hvilke andre milliardærer kunne kjøpe United?
Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

United har insistert på at 37-åringen ikke skal forlate klubben før overgangsvinduet er over, mens Chelsea, Bayern München og Atletico Madrid har tatt avstand fra et trekk for spissen.

Og i et innlegg på Instagram anklaget Ronaldo media for å “fortelle løgner” og sa at bare en håndfull nyhetshistorier om ham denne sommeren hadde vært korrekte.

“De vet sannheten når de intervjuer om et par uker,” sa Ronaldo. «Mediene lyver.

“Jeg har en notatbok, og i løpet av de siste månedene av de 100 nyhetene jeg laget, var det bare 5 av dem som hadde rett.

“Tenk deg hvordan det er. Hold deg til det tipset.”

Tidligere United-kaptein Gary Neville slo tilbake på Ronaldos kommentarer på Twitterog argumenterte for at Portugal-spissen burde vise større lederskap i en krisetid for klubben.

“Hvorfor må den beste spilleren gjennom tidene (etter min mening) vente to uker for å fortelle Manchester United-fansen sannheten?” sa Neville.

“Stå opp nå og si ifra. Klubben er i krise og den trenger ledere til å lede. Han er den eneste som kan ta denne situasjonen i nakken!”

Ronaldo fikk tillatelse til å gå glipp av Uniteds preseason-turné i Thailand og Australia denne sommeren på grunn av familiære årsaker, mens manager Erik ten Hag kritiserte ham etter at han var en av en rekke spillere som forlot en treningskamp mot Rayo Vallecano tidlig.

Spissen startet sitt lags nederlag på åpningsdagen mot Brighton på benken og skar en frustrert figur da han spilte alle de 90 minuttene av Uniteds 4-0-kapitulasjon mot Brentford sist helg.

Ronaldo har scoret 24 mål på 40 kamper siden han kom til United i fjor, men klarte ikke å forhindre en sjette plassering for laget sitt forrige sesong, noe som betyr at de gikk glipp av Champions League-fotball.

Kilde