Shadow

Chelsea ‘trenger flere spillere i noen posisjoner’ før overgangsfristenChelsea vil se etter å hente inn nye rekrutter før overgangsvinduet stenger 1. september, men vil nøye seg med den eksisterende troppen hvis de må, har manager Thomas Tuchel sagt.

I forkant av tirsdagens tur til Southampton sa Tuchel at han var fullt fokusert på hans sides motstandere når de ser ut til å gjøre det til tre seire på fem kamper etter å ha slått Leicester City 2-1 sist.

Sterling redder Chelsea, men de trenger fortsatt en spiss
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

– Akkurat nå kan vi trenge flere spillere i noen posisjoner, men det er nær slutten av overgangsvinduet og når 1. september kommer vil jeg være en glad trener uansett hva som skjer, sa Tuchel på en pressekonferanse.

— Jeg vil prøve å finne løsninger og ikke tenke på hva som kunne ha skjedd.

Chelseas sommersigneringer har inkludert Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly og Marc Cucurella, mens de også har blitt koblet til Leicesters midtstopper Wesley Fofana og Barcelona-spissen Pierre-Emerick Aubameyang.

“Alt som betyr noe er virkeligheten og øyeblikket nå… og det som vil bety i Southampton er å finne en måte å vinne på, gå opp individuelt og presse laget. Dette er hva vi vil gjøre uansett om spillere kommer eller ikke,” Tuchel la til.

Chelsea gikk til 6-0 seier over Southampton forrige sesong, men Tuchel sa at laget hans ikke kan ta lett på Ralph Hasenhuttls side på St Mary’s.

“Det du alltid kan forvente hos Southampton er et fysisk spill, et løpespill og et spill med høy intensitet,” sa Tuchel. “Så vi må komme oss godt og være godt forberedt for å ha en sjanse til å gjenta det vi gjorde forrige sesong.”

Etter Tuchels pressekonferanse kunngjorde Chelsea at midtbanespiller Ross Barkley har forlatt klubben etter gjensidig samtykke.

Barkley flyttet til Stamford Bridge fra Everton i 2018 og forlater klubben etter å ha vunnet FA-cupen, Europa League og Club World Cup.Kilde