Shadow

Brentford vs. Leeds United – Fotballkamprapport – 3. september 2022


Leeds United-manager Jesse Marsch ble utvist da Ivan Toney slo et sensasjonelt hat-trick for å sikre Brentford en spennende 5-2 hjemmeseier over Yorkshire-klubben i Premier League på lørdag.

Toney sendte Illan Meslier feil vei fra straffemerket for å åpne scoringen i det 30. minutt etter å ha blitt felt av Luis Sinisterra og doblet Brentfords ledelse med et sublimt frispark fra like utenfor feltet i det 43. minutt.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Han fullførte sitt sjette hat-trick i karrieren i overveldende stil i det 58. minutt, rundet Meslier og fløt ballen over to forsvarere og inn i et tomt mål fra distanse etter at Leeds-keeperen ble tvunget til å lade ut for å renske linjene.

“Jeg har satt meg et mål på 30 mål denne sesongen,” sa Toney, som nå har fem mål på seks kamper denne sesongen. “La oss se hvor jeg ender opp. Det er oppnåelig. Hvorfor ikke?”

Sinisterra trakk et mål tilbake for Leeds like før pause med en god bit av dyktighet, men Leeds mistet deretter sin manager Marsch til et rødt kort for å krangle med dommerne kort tid etter Toneys tredje mål.

“Jeg var rolig hele tiden til det er en forferdelig handling for meg,” sa Marsch til BBC.

“Jeg vil aldri bli kastet og jeg vil ikke vise respektløshet til dommere, men når jeg føler at det er respektløshet som går i den andre retningen, vet jeg ikke hva annet jeg skal gjøre, jeg vet ikke hva annet å gjøre akkurat nå.”

Marsch introduserte Patrick Bamford ved pause, og angriperen var nær ved å slå inn med en gang, og slo Ben Mee for tempo nedover venstresiden og tvang David Raya til å lage en skarp redning like etter omstarten.

“Det er ikke der vi ønsket å være,” sa Bamford. “Vi kan ikke gjøre det vi gjorde, som var å komme tilbake i spillet og deretter kaste det bort i løpet av sekunder. Det er naivt… vi må lære raskt fordi du kan ikke komme unna med det.”

Marc Roca scoret et andre for gjestene på den 79., men det var Brentford som hadde det siste ordet da Bryan Mbeumo satte inn et minutt senere for å gjenopprette tomålsputen før Yoane Wissa la til hjemmelagets femte på overtid.

“Det viktigste er at vi ga bort for mange enkle mål, noen feil som førte dem til sjanser og dødballer,” sa Marsch. “Vi må lære av å gjøre disse feilene når vi er borte, og vi må bli bedre.”

Seieren flyttet Brentford opp fire plasser til sjuende på tabellen, mens Leeds falt til niende.Kilde