Shadow

Bayern München har et plott for Tottenhams Harry Kane for å fikse spisskrisenSommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Bayern kommer tilbake for Kane neste sommer

Bayern München skal fornye interessen for Harry Kane i 2023, melder rapporten Bilds Christian Falketter å ikke ha sikret et trekk i løpet av sommerens overgangsvindu.

Med Kanes avtale med Tottenham Hotspur utløper i 2024, håper Bundesliga-mesterne at 29-åringen ikke signerer en kontraktsforlengelse med Spurs, ettersom de allerede etter sigende forbereder et tilbud om å hente den engelske kapteinen til Tyskland neste sommer.

Julian Nagelsmanns lag er for øyeblikket uten en ut-og-ut-spiss etter at Robert Lewandowski, Bundesligas toppscorer de siste fem sesongene, dro til Barcelona, ​​ettersom Sadio Mane, Leroy Sane, Serge Gnabry og Jamal Musiala i stedet leder spissen.

Den bayerske klubben vil vente på at Kane går inn i det siste året av kontrakten før han frister ham bort fra Nord-London med løftet om sølvtøy, ettersom spissen, som allerede har fem mål på seks Premier League-kamper denne sesongen, ennå ikke har vunnet en stor trofé på klubb- eller internasjonalt nivå.

– Toe Poke: Når kunne Kane bryte Shearers PL-målrekord?
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Diego Costa er satt til å returnere til Premier League etter at Wolves pådro seg et dobbelt skadeslag, melder The Athletic. Den 33 år gamle spissen vil gjennomføre en medisinsk behandling tirsdag, med ny sommersignering Sasa Kalajdzic satt til å stå på sidelinjen i flere måneder etter å ha pådratt seg en ACL-skade på sin debut i en 1-0-seier over Southampton på lørdag.

Raul Jimenez, som kom tilbake til benken etter å ha fått en kneskade i preseason, ble også trukket tilbake under oppvarmingen etter å ha kjent et problem med lysken. Den tidligere Chelsea-frontmannen, som scoret 52 mål på 89 kamper på tre sesonger med Blues, er tilgjengelig utenfor overgangsvinduet som en gratis agent etter å ha sagt opp kontrakten sin i den brasilianske klubben Atletico Mineiro i januar.

– Leeds United vil gjøre en annen tilnærming for Cody Gakpo i januar, forstår Fabrizio Romano. Jesse Marschs side har gjort 23-åringen til sitt prioriterte mål for vinterens overgangsvindu, men det er rapportert at det vil være stor konkurranse for PSV Eindhoven-vingen. Gakpo har gjort en pangstart på Eredivisie-sesongen, etter å ha scoret seks mål og assistert ytterligere tre på fem kamper.

– I tillegg til nevnte Kane, holder Bayern også et godt øye med Barcelonas midtbanespiller Gaviavslører Bilde. 18-åringen er satt til å være uten kontrakt på Camp Nou sommeren 2023, og det siste indikerer at han kan få en henvendelse fra Bayern hvis han tar avgjørelsen om ikke å fornye med Blaugrana. Siden han ble uteksaminert fra klubbens akademi, har han blitt en sentral del av manager Xavi Hernandez sin side, med i alle fire LaLiga-oppgjørene denne sesongen.

– Antonio Conte måtte flytte raskt for å skaffe seg Skjebne Udogie midt i interesse fra klubber over hele Europa for hans signatur neste sommer, melder Fabrizio Romano. Den 19 år gamle vingbacken kom til Tottenham i august i en avtale som gjorde at han kunne lånes tilbake til moderklubben Udinese – hvor han scoret i seier over AS Roma søndag – og det ser ut som om det var et avgjørende element for å sikre at Nord-London-siden kunne sikre flyttingen foran konkurrentene.

– Liverpool henvendte seg til Juventus for å signere Denis Zakaria før landing Arthur Melo, ifølge Calciomercato. Rapportene sier at de røde først henvendte seg til Serie A-laget for den 25 år gamle sveitsiske landslagsspilleren, som i stedet kom til Chelsea på lån. Jurgen Klopps side henvendte seg i stedet til Zakarias tidligere lagkamerat Arthur på overgangsdagen, og den 26 år gamle brasilianske landslagsspilleren flyttet til Anfield i en låneavtale på 4 millioner euro, som inkluderer en opsjon på å signere midtbanespilleren på permanent basis for ytterligere € 37,5m.

Kilde