Shadow

Aston Villas Steven Gerrard støtter Premier League All-Star-forslaget fra Chelseas Todd Boehly


Aston Villa-manager Steven Gerrard har sagt at han ville elske å se en Premier League All-Star “nord versus sør-kamp” som ble foreslått av Chelsea medeier Todd Boehly.

Boehly kom med sine kommentarer tirsdag under en opptreden i New York på SALT-konferansen og sa at det foreslåtte sammenstøtet kan brukes til å være til fordel for alle fotballnivåer i England.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Amerikanerens idé ble hånet av Liverpool-manager Jurgen Klopp, men Gerrard sa at han ville være åpen for forslaget.

“Fra et personlig synspunkt vil jeg gjerne se det,” sa han på en pressekonferanse i forkant av Villas Premier League-kamp mot Southampton på fredag.

– Jeg ville elsket å ha spilt i det [the South Premier League All-Star game]. “Nord ville vinne det – fordi Liverpool og [Manchester] City er de to sterkeste lagene i ligaen etter min mening.”

Han la til: “Det er en fin idé – en som er utenfor boksen, men dessverre kan jeg ikke se det skje. Jeg vil gjerne se den. Jeg ville definitivt hatt popcornet for den. Det ville være en god en.”

Selv om den tidligere Liverpool- og England-kapteinen sa at han er ivrig etter å se kampen finne sted, la han til at den overfylte fotballplanen ville gjøre det vanskelig å bli en realitet.

“Men jeg er enig i det jeg har hørt noen få andre ledere si – og det er når det gjelder at vi har nok å fokusere på,” la han til. «Det er nok spill i kalenderen.

«Og det er ikke fra et europeisk synspunkt, så de må være i en enda vanskeligere situasjon.

“Men jeg vet fra å administrere Rangers, hvis du er involvert i Europa, er det siste du trenger et nytt spill i kalenderen.

Etter Boehlys kommentarer sa Serie A-president Lorenzo Casini at ligaen ville vurdere å arrangere et All-Star-spill som ligner på de som ble spilt i USA.Kilde