Shadow

Antonio Conte advarer Tottenham-spillere etter Champions League-nederlag: «Ingen er undropbar»


Antonio Conte har advart sine Tottenham-spillere om at “ingen er ustoppelige” da han sikter mot en reaksjon på deres Champions League-nederlag i Sporting Lisboa.

Spurs møter Leicester City på bunnen av tabellen i Premier League på lørdag, fire dager etter å ha registrert sitt første nederlag i kampanjen med en 2-0 revers på Estadio Jose Alvalade.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Son Heung-Min, som spilte sammen med Liverpools Mohamed Salah for forrige sesongs Premier League Golden Boot, har blitt undersøkt etter en treg start på sesongen, og på spørsmål om sørkoreaneren var ustoppelig, sa Conte: “Det er ingen spillere som er utropbar.

“Dette må være veldig tydelig. Det er ingen spillere som ikke kan slippes. For hvis jeg forteller dette, er det bare for å prøve å hjelpe spillerne mine og for å prøve å unngå skader, for å prøve å ha spillere på topp i formen og for å prøve å unngå skader. ha en god prestasjon.

“Hvis jeg forteller dette er det bare for å beskytte spillerne mine og gi dem muligheten til å være på toppen i hvert øyeblikk. Da vet du veldig godt at du kan spille en kamp bra, en annen kan du score, en annen ikke, men min oppgave er å prøve å beskytte spillerne mine og å beskytte laget. Også å finne den riktige måten å få et resultat på.”

Conte forklarte også hvorfor Yves Bissouma har startet bare én gang siden hans sommerflytting på 25 millioner pund fra Brighton, men antydet å gjøre endringer for Leicesters besøk – finalen av syv åpningskamper før denne månedens landskamppause.

“Det er spillere som Richarlison, som gikk raskt inn i laget, [Clement] Lenglet var det samme, [Ivan] Perisic var den samme,” la Conte til.

“Den eneste spilleren som sliter litt med det taktiske aspektet er Bissouma, men han forbedrer seg også mye på alle måter. Jeg er sikker på at når vi starter igjen og spiller 13 kamper [before the World Cup]han er sikkert en annen spiller jeg kan stole på, men jeg prøver å ta den beste avgjørelsen for spilleren fordi jeg ønsker å beskytte spilleren.

– Talepunkter i Champions League etter 2. kampdag

“I Champions League er de alltid massive kamper, og derfor må jeg ha alle spillerne mine tilgjengelige. Jeg trenger at alle spillerne mine er tilgjengelige for rotasjon for å være klare i hvert øyeblikk når jeg kaller dem til å spille og spille godt for laget , for klubben, for fansen, for alle.

“Du vet godt at vi må prøve i hver kamp for å vinne. Dette må være vår realitet, og av denne grunn må du forstå at når vi taper, er vi helt på motsatt side.

“Og av denne grunn må vi føle at vi må være litt sinte, og prøve å ha en god reaksjon. For nå har vi muligheten til å spille en ny kamp i Premier League, og for oss er det viktig å få en vinne, men samtidig vet du at du spiller mot Leicester.

“Tabellen for øyeblikket er ikke trofast mot dem fordi vi snakker om et veldig bra lag, en veldig god tropp.”Kilde