Shadow

Admirals Hockey en suksessmodell i Illinois


Å spille hardt og ha det gøy er også en stor del av USA Hockeys amerikanske utviklingsmodell, som Admiralene har implementert de siste seks årene. Klubben ble offisielt en modellforening i 2016, og forpliktet seg fullt ut til de høyeste standardene for utvikling av ungdomshockey.

Spill hardt. Ha det gøy.

Dette er mer enn ord på en nettside, eller en motiverende setning trenere ofte gir til spillerne sine. Det er et tilbakevendende tema for Admirals Hockey Club, som serverer gutter og jenter i hele Glen Ellyn, Illinois-området. Du ser det i det sosiale samspillet mellom spillere på og utenfor isen. Du finner det på måten spillere og trenere gir tilbake til samfunnet, fra servering på lokale suppekjøkken til å jobbe med Habitat for Humanity.

Å spille hardt og ha det gøy er også en stor del av USA Hockeys amerikanske utviklingsmodell, som Admiralene har implementert de siste seks årene. Klubben ble offisielt en modellforening i 2016, og forpliktet seg fullt ut til de høyeste standardene for utvikling av ungdomshockey.

«Det er en kul idé å få flere [puck] berører, og det gir deg en mal for sesongen din,” sa Tom Galvin, Admirals’ direktør for spillerutvikling og en USA Hockey Certified Level 4-trener. “Fra mitt perspektiv er det veldig lærerikt å bare ha det, å vite når man skal trene og hvordan man skal trene, å ha materialet fra USA Hockey.”

Galvin, som fører tilsyn med ADM og dens konsepter gjennom hele Admirals-programmet, spilte på Notre Dame før han tilbrakte syv sesonger i AHL, ECHL, UHL og USHL. Han har trent Admirals 12U- og 14U-lag de siste fire årene og gjennomfører privattimer og forsvarsmenns sommerleirer. Som en som er vant til å bruke leksjonsplaner i undervisning og coaching av unge spillere, gir konsepter som ADM perfekt mening.

“Det er en mer effektiv bruk av isen,” sa han. “Vi burde fokusere mer på ferdigheter, ha en treningsplan, ha stasjoner der du fokuserer på bare én ferdighet, og gjøre det morsommere å rotere gjennom øvelsene.”

Admiralene prioriterer jenteprogrammet sitt høyt. Klubben stiller for tiden med fire jentelag, fra 12U-19U. De tilbyr også et Girls United lære-å-spille-program, et grasrotarbeid for å oppmuntre unge jenter til å ta opp sporten. I følge jentehockeydirektør Carla Pentimone handler ADM om mer enn bare å utvikle ferdigheter på isen; spillere oppfordres til å bli kjent med hverandre utenfor isen. Pentimone, en USA Hockey-sertifisert nivå 4-hockeydirektør som spilte ved University of Wisconsin under olympisk gullmedaljevinner Mark Johnson, koordinerer iskremselskaper, sammenkomster med ansiktsmaling, en Hockeyween-kostymekonkurranse og andre båndaktiviteter for jentene.

“Vi har et venneprogram, der våre 12s parer med våre 16s og våre 14s par med våre 19s,” forklarte Pentimone. «Gjennom året skriver de hverandre brev, går på hverandres leker. Jentene våre ser ut til å like det veldig godt.»

Pentimone sier at jentene til og med har sitt eget Try Hockey for Free-arrangement om høsten, med opptredener fra Kendall Coyne, Meghan Duggan og andre medlemmer av det amerikanske kvinnelandslaget.

“Det har vært fantastisk å ha støtte fra det amerikanske kvinnelaget for kvinner,” sa Pentimone. «Noen av vennene mine er på det laget [Duggan was team captain and a teammate of Pentimone’s at Wisconsin]. De har kommet ut på mange arrangementer.»

Galvin sier at admiralene har en sterk tilstedeværelse i samfunnet, og hjelper til på suppekjøkken og andre organisasjoner. Å gi tilbake til andre er like mye en del av en spillers utvikling som suksess på isen.

«Hvert lag setter opp sitt eget [project] med manageren deres,” forklarte han. «Vi hadde akehockey ett år, og et par fordeler for en assistenttrener som trengte litt hjelp med medisinske problemer. Det er noe jeg prøver å forkynne for barna, å gi tilbake.»

Gutteprogrammet har 13 lag fra 8U til 14U. På høsten er Galvin vertskap for fremskrittsklinikker, dedikert til spillere som leter etter mer istid og utvikling av ferdighetene sine. Klubben gjennomfører også keeper- og kontrollklinikker for eldre spillere. Ifølge Galvin er individuell ferdighetsutvikling kanskje ADMs største ressurs.

“Jeg skulle ønske jeg hadde hatt dette da jeg var liten da jeg vokste opp,” sa Galvin. “Å få mange repetisjoner og berøringer er alt et barn virkelig ønsker.”

Gi barna det de vil ha, sammen med verktøyene for å utvikle seg, og det er mer sannsynlig at de leker hardt og har det gøy.

Historie fra Red Line Editorial, Inc.Kilde