FC Cincinnati vs. Guadalajara – Fotballkamprapport – 21. september 2022

MLS-lagene fortsatte sin dominans over Liga MX da FC Cincinnati kom fra et mål for å slå Chivas 3-1 i en Leagues Cup Showcase-kamp onsdag kveld.

Andre omgangs mål fra Yuya Kubo, Calvin Harris og Brandon Vazquez oppveide et tidlig angrep fra Chivas’ Pavel Perez på Cincinnatis TQL Stadium.

Perez slo til i det 20. minutt med et skudd fra distanse som tok en avbøyning og feilbeinte Cincinnatis Alec Kann før en værforsinkelse førte til at lagene forlot banen i en lengre periode.

Da været gikk gjennom og kampen ble gjenopptatt, var det hele Cincinnati.

Dominique Badji satte opp Kubo i det 55. minutt for hjemmelagets første, som ble fulgt av et fint angrep fra distanse av Harris og avsluttet av Cincinnatis ledende målscorer Vazquez, som kom fra benken for å fullføre samlingen.

I nattens andre kamp i Leagues Cup Showcase slo Nashville SC Club America 4-2 på straffespark etter å ha fullført kampen 3-3 i reglementet.

Med Seattle Sounders FCs seier i CONCACAF Champions League i år, tre av de fire siste Campeones Cup-finalene og de siste to All-Star-spillene, har MLS hatt en avgjort overtak på naboene i sør i Liga MX de siste årene.