Shadow

Southgate vil risikere ryktet sittEnglands manager Gareth Southgate sa at han er villig til å sette ryktet sitt på spill for å støtte Manchester United-forsvareren Harry Maguire, men plassen hans i troppen vil bli komplisert hvis han fortsetter å sitte ute kamper på klubbnivå.

Maguire, som hjalp England med å nå EM 2020 i fjor, har ikke startet Manchester Uniteds fire siste Premier League-kamper. United har vunnet fire strake kamper i ligaen siden Maguires siste hjemlige start – et 4-0-tap mot Brentford.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

“Det er klart at det ikke er en ideell situasjon [with Maguire.] Vi er bare noen få uker etter preseason, så fysisk, hvis de har hatt noen 90 minutter, er det greit, sa Southgate til journalister før Englands Nations League-oppgjør mot Italia.

“Ytterligere syv til åtte uker begynner det å bli mer komplisert. Men han er en viktig spiller for oss og det er viktig å støtte de beste spillerne våre. Uansett omdømme jeg har, legger jeg det på der.”

England er på randen av nedrykk til League B etter å ha hentet to poeng fra sine fire første kamper, inkludert to sjokktap mot Ungarn.

De møter Italia i Milano senere på fredag ​​og er vertskap for Tyskland på Wembley 26. september mens de fortsetter forberedelsene til VM i Qatar.Kilde